Gå til innhold

Ertepure og sprøstekt spekeskinke til forrett.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ville dere servert det på lett ristet loff med olje eller smør, og i så fall hvilke? Hvordan ville dere ellers servert det? Ertepureen skal være kald. 

Anonymkode: 41fd2...8da

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har liten erfaring med ertepure , men jeg tror det kunne bli godt. Litt ekstra urter i pureen, god skinke og loffsiver skåret i 4 før pureen og skinken blir lagt på. Litt nyrevet parmesanost på toppen så ville jeg gjerne prøve. Det høres godt ut.

Anonymkode: f4b4b...796

Skrevet
Anonym bruker skrev (18 minutter siden):

Jeg har liten erfaring med ertepure , men jeg tror det kunne bli godt. Litt ekstra urter i pureen, god skinke og loffsiver skåret i 4 før pureen og skinken blir lagt på. Litt nyrevet parmesanost på toppen så ville jeg gjerne prøve. Det høres godt ut.

Anonymkode: f4b4b...796

Takk for tips. Ost hadde jeg ikke tenkt på. 

Anonymkode: 41fd2...8da

Skrevet

Låter godt! Tror jeg skal lage det til meg selv!

Anonymkode: 4a368...d4b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...