Gå til innhold

Oppbevaring av risboller?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Må risboller oppbevares i kjøleskap, eller kan de oppbevares i tett kakeboks, i romtemperatur? 

Anonymkode: 79a37...5a3

Fortsetter under...

Skrevet

Ikke romtemperatur, da blir de harske. Jeg fryser de om det er mer enn et par dager til de skal spises. 

Anonymkode: 2894e...51f

Skrevet

Vi har en kald bod i kjelleren der vi setter de.

Anonymkode: 4a166...06f

Skrevet

Jeg bare elsker google 🥰

_20211205_231830.JPG

Anonymkode: 4affd...d8c

Skrevet

Jeg har de i frysern. De tiner på få minutter og risen blir ikke rar lik som den kan bli når den står en stund i kjøleskap. Praktisk er det også, for vi glemmer ofte at vi har de i frysen så da er vi ikke tomme før julaften. 

Anonymkode: 25799...40c

Skrevet

De må stå kaldt. Jeg har ikke plass til den store kakeboksen i kjøleskapet, så hos oss står den på en overbygd del av terrassen, som vi har balkongdør til fra kjøkkenet. De holder seg fint der uansett om det er pluss- eller minusgrader. Det blir ikke mer enn fire-fem grader ute på denne tida av året. 

Anonymkode: 07a0f...e99

Annonse

Skrevet

Vi legger de alltid i fryseboksen, de tiner fort.

Anonymkode: 407b7...1d9

Skrevet

Jeg ville anbefalt søppeldunken for oppbevaring. Det er grusomt vondt! Spiser noen fortsatt disse? 

Anonymkode: a398a...a2c

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Jeg ville anbefalt søppeldunken for oppbevaring. Det er grusomt vondt! Spiser noen fortsatt disse? 

Anonymkode: a398a...a2c

Neida, ingen spiser det......

Anonymkode: 407b7...1d9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...