Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2021 #1 Skrevet 26. oktober 2021 Jeg har en rull med kransekakemasse som gikk ut på dato i september. Kan den brukes nå? Er den for tørr? Anonymkode: 4c25a...873
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2021 #2 Skrevet 26. oktober 2021 Jeg er rimelig sikker på at den kan brukes ja. Så lenge din ikke er mugnet eller lukter rart. Jeg vil anbefale å smake på den. Ev steke en liten bit og så hvordan resultatet blir. jeg hat laget Sara Bernhard-kaker av kransekake som var eldre enn det der for å si det sånn. Anonymkode: 22622...b21
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2021 #3 Skrevet 26. oktober 2021 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Jeg er rimelig sikker på at den kan brukes ja. Så lenge din ikke er mugnet eller lukter rart. Jeg vil anbefale å smake på den. Ev steke en liten bit og så hvordan resultatet blir. jeg hat laget Sara Bernhard-kaker av kransekake som var eldre enn det der for å si det sånn. Anonymkode: 22622...b21 Den ble ikke vanskelig å rulle ut da? Jeg skal trille pølser til Halloween-fingre. Anonymkode: 4c25a...873
Anonym bruker Skrevet 26. oktober 2021 #4 Skrevet 26. oktober 2021 Anonym bruker skrev (10 minutter siden): Den ble ikke vanskelig å rulle ut da? Jeg skal trille pølser til Halloween-fingre. Anonymkode: 4c25a...873 Nei. Den kan knas opp, som alle andre deiger. Varmen fra hendene dine vil myke een opp om den er hard. Anonymkode: 22622...b21
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå