Anonym bruker Skrevet 16. september 2021 #1 Skrevet 16. september 2021 Passer de til å lage eplekake, eller blir de for lite ‘friske’? Anonymkode: 6e1b9...cbb
Anonym bruker Skrevet 16. september 2021 #2 Skrevet 16. september 2021 De går helt greit, men jeg ville nok heller ha kjøpt norske epler da disse er litt syrligere i smak. Jeg bruker nesten alltid pink lady i eplekake siden det er hva ungene vil ha her i huset og jeg har i kjøleskapet. Ingen som har klaget over kaka enda, men jeg foretrekker de norske litt syrlige eplene (jeg liker det jo surere jo bedre, og i eplekake som er søt fra før av liker jeg at det blir merkbart ulikt) Anonymkode: 1430d...3cb
Anonym bruker Skrevet 16. september 2021 #3 Skrevet 16. september 2021 Det blir ok, men de har for lite syre. Kjøp heller noen norske. Det blir mye bedre. Anonymkode: e02a2...6bc
Anonym bruker Skrevet 16. september 2021 #4 Skrevet 16. september 2021 Akkurat nå, når de norske eplene er på sitt beste, kan jeg ikke fatte og begripe at noen vil kjøpe sprøytet utenlandsk eple. Anonymkode: 3a35c...44a
Anonym bruker Skrevet 16. september 2021 #5 Skrevet 16. september 2021 Pink lady er mine favoritter å spise. Men de passer ikke i eplekake. Det blir veldig tamt Anonymkode: 69994...715
Anonym bruker Skrevet 16. september 2021 #6 Skrevet 16. september 2021 Det var det jeg hadde, så det var det det ble 🍎godt, men litt tamt, ja. Vi kjøper de fordi det er de barna spiser. Norske epler blir litt for sure og blir kun spist av meg. Men til neste eplekake blir det nok høstens frukt. hi Anonymkode: 6e1b9...cbb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå