Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #26 Skrevet 1. september 2021 Her har vi det når min mann har handlet. Jeg er ikke begeistret for det. Jeg foretrekker basmatiris, men til curry lager jeg jasminris. Har aldri hatt problemer med at det ikke blir kokt. Anonymkode: 80454...8ca
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #27 Skrevet 1. september 2021 Jeg bruker ofte boil in bag. Jeg lager egentlig mye mat og anser med som «halvgod» på kjøkkenet. Men ris synes jeg faktisk er vanskelig å få til. Den blir fort kokt litt for mye eller litt for lite når man koker k vanlig kjele. Overkokt ris er ikke godt….. Anonymkode: 0bc07...315
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #28 Skrevet 1. september 2021 Styrer unna boil in bag. Synes boil in bag risen har lett for å bli for klissete. Jeg sverger til vanlig løs ris da denne blir mye bedre på smak etter min mening. Langt billigere er den også. Jeg lager alltid både ris og pasta i mikro med riskokeren til Tupperware. Alltid perfekt resultat 👍 Anonymkode: 4a56e...e57
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #29 Skrevet 1. september 2021 Kjøper ikke boil in bag hvis det kan unngås. All vanlig ris lar seg koke i vann på 11-14 minutter uten noe hokuspokus. Anonymkode: 80468...87a
tante grusom master of law Skrevet 1. september 2021 #30 Skrevet 1. september 2021 Hater boil in bag! Det er jo mye mer tungvint enn å koke løs ris, når man må fiske opp de hersens posene av kokende vann og tømme de. Kjøper aldri det!
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #31 Skrevet 1. september 2021 Bruker kun boil inn bag. Tanken på annen ris har ikke slått meg. Er vel hva man er vant med hjemmefra kanskje? Anonymkode: f34e1...dcc
mamma til adhd gutt<3 Skrevet 1. september 2021 #32 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Bruker kun boil inn bag. Tanken på annen ris har ikke slått meg. Er vel hva man er vant med hjemmefra kanskje? Anonymkode: f34e1...dcc Er ikke boil in bag relativt nymotens ? Jeg vokste ikke opp med det selv om vi bruker det nå. Er du ganske ung?
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #33 Skrevet 1. september 2021 mamma til adhd gutt<3 skrev (Akkurat nå): Er ikke boil in bag relativt nymotens ? Jeg vokste ikke opp med det selv om vi bruker det nå. Er du ganske ung? Ikke meg du spør, men jeg vokste opp med boil in bag. Er 31, så ikke veldig ung Anonymkode: 8e677...c24
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #34 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Jeg bruker ofte boil in bag. Jeg lager egentlig mye mat og anser med som «halvgod» på kjøkkenet. Men ris synes jeg faktisk er vanskelig å få til. Den blir fort kokt litt for mye eller litt for lite når man koker k vanlig kjele. Overkokt ris er ikke godt….. Anonymkode: 0bc07...315 Dette. Jeg er også god til å lage mat, men ris … 😄 Anonymkode: ea2c3...01f
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #35 Skrevet 1. september 2021 Det har vært noen produkter som jeg har tenkt var unødvendig, men etterhvert blitt fast kunde av. Revet og skivet ost feks.. Men boil in bag, ER unødvendig. Å få ut kokvarm ris fra en pose, bare herk! Anonymkode: eabf6...38b
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #36 Skrevet 1. september 2021 Boil in a bag, er mer arbeidskrevende enn å koke "vanlig" ris og den smaker vassent. Faller ikke i smak hos oss. Vi foretrekker Jasmin-ris og Basmati-ris som vi koker (trekker) i kjele. Veldig enkelt og greit. Anonymkode: a473b...c6b
☆☆☆ Skrevet 1. september 2021 #37 Skrevet 1. september 2021 Er alt for gjerrig til boil-in-bag. Kjøper basmatiris i 4-5 kg sekk.
Himmel og hav Skrevet 1. september 2021 #38 Skrevet 1. september 2021 Vi bruker boil in bag av og til, litt ettersom hvem som har handlet. Kan ikke si at jeg kjenner forskjell på smaken på boil in bag basmati eller løskokt basmati, men nå spiser vi ris kanskje en gang i måneden, så jeg er ingen stor riskjenner.
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #39 Skrevet 1. september 2021 Åh, dere er snille som gir så god respons på et så uviktig tema, bare fordi jeg lurer, tusen takk for engasjementet🥳 Da konkluderer jeg med at mange flere enn jeg trodde faktisk kjøper og spiser boil in bag, og til og med synes at det smaker helt greit😂 Da er det kanskje et marked for boil in box også da, det er nok både mer rimelig og miljøvennlig enn posene. Men ser at vi heldigvis er mange som er enige i at koking av løs ris i vanlig gryte er enkelt og gir det beste resultatet, jeg fortsetter med det!😉👍🏻 HI Anonymkode: f754c...6d7
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #40 Skrevet 1. september 2021 Jeg skjønner ikke helt hvorfor noen kommenterer smak? Det er jo nøyaktig samme ris som ellers. Vi hadde en rest igjen av basmatiris og et par pakker med boil in bag sin basmatiris. Det var virkelig ikke mulig å kjenne forskjell på smaken. Vi bruker det en del rett og slett fordi jeg synes det er noe herk å vaske grytene etterpå når vi lager vanlig ris. Anonymkode: f476d...707
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #41 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (5 minutter siden): Jeg skjønner ikke helt hvorfor noen kommenterer smak? Det er jo nøyaktig samme ris som ellers. Vi hadde en rest igjen av basmatiris og et par pakker med boil in bag sin basmatiris. Det var virkelig ikke mulig å kjenne forskjell på smaken. Vi bruker det en del rett og slett fordi jeg synes det er noe herk å vaske grytene etterpå når vi lager vanlig ris. Anonymkode: f476d...707 Litt på siden av tema, men hvorfor er det stress å vaske gryten man har brukt til ris? Jeg skyller den først i varmt vann og får bort det meste av restene på den måten, og så vasker jeg den opp på vanlig måte. Det tar neppe mer enn ett minutt… Anonymkode: a1de7...116
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #42 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (3 minutter siden): Litt på siden av tema, men hvorfor er det stress å vaske gryten man har brukt til ris? Jeg skyller den først i varmt vann og får bort det meste av restene på den måten, og så vasker jeg den opp på vanlig måte. Det tar neppe mer enn ett minutt… Anonymkode: a1de7...116 Fordi den blir som lim oppi der, spesielt hvis den blir stående litt fordi ulike unger spiser til ulik tid (pga jobb, trening osv). Jeg har i litt zalo og varmt vann og lar virke, men må ofte skrubbe litt oppetter sidene, og likevel forsvinner ikke alltid alt. Anonymkode: f476d...707
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #43 Skrevet 1. september 2021 Nei det skulle tatt seg ut. Jeg er asiatisk og har aldri smakt det en gang. Men som alle andre asiatere så har jeg riskoker👌 Anonymkode: 4cf78...f2a
Superdolly Skrevet 1. september 2021 #44 Skrevet 1. september 2021 Jeg har smakt det noen ganger, for svigermor bruker bare det. Selv synes jeg det er noe tull. Det er da mye enklere å koke vanlig ris i en gryte? Jeg har prøvd å koke boil-in-bag ris selv, og det går greit det helt til du skal ha risen ut av de $#%& posene. Kokvarme poser med kokvarm ris... Jeg har ikke fått det til (men jeg har ikke prøvd så hardt heller). Jeg synes boil-in-bag er tullete.
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #45 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (10 timer siden): Jeg bruker ikke boil-in-bag selv, nei. Har riskoker til nicrobølgevn, og det funker gull. Anonymkode: d252e...873 Ja den er fantastisk. Tupperware 🤩 Anonymkode: 8676c...4f5
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #46 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (20 timer siden): Alle mine Some-apper har bestemt seg for at jeg skal bombes med reklame for «boil in box». Som skal gjøre at man «slipper» å kjøpe boil in bag-ris, og brenne seg på fingrene når man åpner posene. Alt dette må jo uansett oppi ei gryte. Jeg har frem til nå levd i den tro at disse posene er en tullete greie som nesten ingen kjøper. De få gangene noen har servert meg denne poserisen har både kvalitet, smak og konsistens vært skikkelig dårlig. Så det frister vel ikke folk til gjentakelse? Det er jo veldig enkelt å koke vanlig, god ris i ei helt vanlig gryte. Kjøpt i stor sekk i nærmeste asiatiske butikk. Hvorfor velge noe dårligere, dyrere og mer komplisert? Så i kveld lurer jeg på: Kjøper, og spiser, din familie disse posene? Og er denne boil in box’en noe du tenker at hadde vært nyttig? Eller har jeg rett i at de fleste «vanlige» folk koker ris uten verken plastposer eller boil in box oppi gryta? Anonymkode: f754c...6d7 Snakk for deg sjæl! Jeg lykkes best med boil in bag. Smaker ikke noe forskjell, så kjønnet ikke boil on bag shaminga. Med boil in bag får jeg alltid perfekt kokt ris, så fortsetter med det. 😊 Anonymkode: 59768...36f
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #47 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (10 timer siden): Jeg bruker ofte boil in bag. Jeg lager egentlig mye mat og anser med som «halvgod» på kjøkkenet. Men ris synes jeg faktisk er vanskelig å få til. Den blir fort kokt litt for mye eller litt for lite når man koker k vanlig kjele. Overkokt ris er ikke godt….. Anonymkode: 0bc07...315 Ikke underkokt heller. 😬Blir akkurat perfekt med boil in bag. 😁 Anonymkode: 59768...36f
Anonym bruker Skrevet 1. september 2021 #48 Skrevet 1. september 2021 Anonym bruker skrev (11 timer siden): Kjøper det aldri fordi det er like enkelt å koke vanlig ris. Dessuten er det enklere å koke riktig mengde og raskere fordi det er mindre vann å koke opp. Mannen kjøper derimot alltid boil-in-bag... Anonymkode: 60988...805 Nei, det er ikke like enkelt å koke vanlig ris. Jeg synes den enten blir for hard eller for kokt. Anonymkode: 59768...36f
Spurvugla Skrevet 1. september 2021 #49 Skrevet 1. september 2021 Superdolly skrev (1 time siden): Jeg har smakt det noen ganger, for svigermor bruker bare det. Selv synes jeg det er noe tull. Det er da mye enklere å koke vanlig ris i en gryte? Jeg har prøvd å koke boil-in-bag ris selv, og det går greit det helt til du skal ha risen ut av de $#%& posene. Kokvarme poser med kokvarm ris... Jeg har ikke fått det til (men jeg har ikke prøvd så hardt heller). Jeg synes boil-in-bag er tullete. Enig, jeg syns også at det er noe herk. Men min gamle far bruker pølseklype (sånn gammeldags av metall) på Fjordland, og jeg innbiller meg at det vil fungere på risposer også. Et tips til de gangene man er nødt til å bruke det 😀
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå