Gå til innhold

Hva synes dere om denne ukemenyen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Denne uken

mandag: pannekaker med bacon 

tirsdag: kyllingwok

onsdag: kjøttkaker 

torsdag: laks med poteter og smør + grønnsaker 

fredag: pizza

 lørdag: biff m tilbehør 

søndag: lapskaus 

Anonymkode: cb777...f10

Skrevet

Ikke komt så langt på neste ukes middagsliste. I morgen blir det kyllingbiter i tortilla med salat. Fredag taco og lørdag nachos. Resten ikke planlagt enda.  

Anonymkode: fb500...e45

Skrevet

Lørdag Pizza

Søndag: pulled pork

Mandag: Hamburger

Tirsdag; Fiskegrateng

Onsdag Kylling og ostesaus

Torsdag: Laks i ovn med rotgrønnsaker

Fredag:  blir barnebursdag med pizza, men oftest taco...

Prøver å ha to dager med fisk, helst en vegetar og evt en suppe dag. men det ble ikke det det denne uken.  alle uker er ikke like og noen dager må det jo bare gå raskt.

 

Anonymkode: 258db...602

Skrevet
Anonym bruker skrev (På 21.8.2021 den 17.12):

Pitabrød, bakt potet, gryteretter og pølser??? Virkelig? Staten bør snarest innføre tvungen husmorskole!

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Gode pølser med hjemmelaget potetstappe og grønnsaker er heller ikke innafor i ditt regime? 

Anonymkode: 1b172...6a4

Skrevet

Uka som kommer har jeg planlagt sånn ca, endrer menyen som regel underveis siden jeg av og til ikke har lyst på planlagt meny. 

Mandag - Hjemmelagde burgere med grovt brød, salat og chiliaioli

Tirsdag - Kikertgryte med hjemmebakte naanbrød

Onsdag - Torsk i tomatsaus

Torsdag - Kyllingsalat med feta og pasta

Fredag - Alltid hjemmelaget pizza

Lørdag - Jeg skal ut med jobben, tipper mann og barn skal ha "hjemmealenefest" med pølser 😂

Søndag - Lasagne og salat

Skrevet

Har dere aldri svinestek, lapskaus, kjøttsuppe, fårikål, oksesmåstek, svinekoteletter, okseragu, frikasse, seibiff, seimølja, og andre tradisjonsretter?

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Har dere aldri svinestek, lapskaus, kjøttsuppe, fårikål, oksesmåstek, svinekoteletter, okseragu, frikasse, seibiff, seimølja, og andre tradisjonsretter?

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Utenom svinekoteletter så blir ingenting av det laget her i huset.

Anonymkode: 96c57...d66

Skrevet
Anonym bruker skrev (10 minutter siden):

Har dere aldri svinestek, lapskaus, kjøttsuppe, fårikål, oksesmåstek, svinekoteletter, okseragu, frikasse, seibiff, seimølja, og andre tradisjonsretter?

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Det er sånn mat jeg lager. Elsker slowcooker'n, der lages mye av det du ramser opp. 

Også er vi glad i koteletter i folie (med bacon, løk, tomat, oliven), fiskebollsuppe (hjemmelaget fiskeboller), hjemmelaget fiskekaker i brun saus, lettsaltet torsk, lammegryte. 

Men vi spiser også indisk, thai, kinesisk, persisk, tyrkisk og junk. 

 

Anonymkode: 95c80...4b2

Skrevet
Anonym bruker skrev (19 minutter siden):

Har dere aldri svinestek, lapskaus, kjøttsuppe, fårikål, oksesmåstek, svinekoteletter, okseragu, frikasse, seibiff, seimølja, og andre tradisjonsretter?

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Svinestek 3-4 ganger i året, lapskaus det samme. Kjøttsuppe Max 2 ganger i året, men kjøtt i mørke har vi ofte. Ragu har jeg aldri hørt om. Fisk blir det nesten bare laks og makrell. Svinekoteletter har vi relativt ofte. Fårikål og girkasse en gang hver høst. 

Anonymkode: 03ad6...b25

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Svinestek 3-4 ganger i året, lapskaus det samme. Kjøttsuppe Max 2 ganger i året, men kjøtt i mørke har vi ofte. Ragu har jeg aldri hørt om. Fisk blir det nesten bare laks og makrell. Svinekoteletter har vi relativt ofte. Fårikål og girkasse en gang hver høst. 

Anonymkode: 03ad6...b25

Girkasse?? 🤣🤣🤣

Anonymkode: 08d03...da4

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Girkasse?? 🤣🤣🤣

Anonymkode: 08d03...da4

Ja, har du aldri smakt grilla girkasse? Nei nå er jeg enig i at det bør innføres obligatorisk husmorskole for alle! 🤣

Så kan jeg øve meg på å skrive frikasse 🙈

Anonymkode: 03ad6...b25

Skrevet

Uke 34:

Mandag: Dolma (Fylte grønnsaker)

Tirsdag: Kısır. Bulgursalat med granateple

Onsdag: Grillet selvfisket ørret med potet, agurksalat og sandefjordsmør. 
 

Torsdag: Plukkfisk med vårløk, flatbrød og godt smør.

Fredag: Krabbeklør, reker, hjemmelaget fletteloff, Avocado+++
 

Lørdag: Hjemmelaget kebab på en seng av grønnsaker. 
 

Søndag: Helstekt sitronkylling med ovnsbakte grønnsaker. 

Anonymkode: 12283...c2c

Skrevet
Anonym bruker skrev (7 timer siden):

Har dere aldri svinestek, lapskaus, kjøttsuppe, fårikål, oksesmåstek, svinekoteletter, okseragu, frikasse, seibiff, seimølja, og andre tradisjonsretter?

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Vi spiser sånt kanskje en gang i året. Vi får kjøttsuppe på lille julaften . Det er tradisjon . Ellers så liker vi bedre annen type mat

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...