Gå til innhold

Hva synes dere om denne ukemenyen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Man: Big one orginal

Tirs: scampi og wok

Ons: Fiskepinner, poteter og grønnsaker

Tors: Kyllingfile og salat 

Fre: Litt usikker her. Tips? 

Lør: Stekt ris med kylling. 

Søn: Laks og wok 

Anonymkode: fb500...e45

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kjedelig. Big one og fiskepinner er nesten ikke mat

Anonymkode: 03ad6...b25

Skrevet

Helt grei!

Anonymkode: cdac6...2d7

Skrevet
Anonym bruker skrev (14 minutter siden):

Man: Big one orginal

Tirs: scampi og wok

Ons: Fiskepinner, poteter og grønnsaker

Tors: Kyllingfile og salat 

Fre: Litt usikker her. Tips? 

Lør: Stekt ris med kylling. 

Søn: Laks og wok 

Anonymkode: fb500...e45

Fredag er selvfølgelig tacokveld😅

Anonymkode: 12283...c2c

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Fredag er selvfølgelig tacokveld😅

Anonymkode: 12283...c2c

Ja, pleier det 😄Men ungene er ikke her den dagen. Er alene da. 

Anonymkode: fb500...e45

Skrevet

Menyen er vel helt fin den, litt mye i samme gate kanskje. Fredag ville jeg hatt hjemmelaget burger med søtpotet fries, enchiladas eller nachos.

Anonymkode: 96c57...d66

Skrevet

Litt trist og kanskje en anelse smakløs? 
Her er vår fra en uke i sommer. Pleier som regel å etterstrebe tre fiskemiddager i uken og to vegetar, men det ble ikke helt slik denne uken.

Mandag: Salat med appelsin og grapefrukt, rødløk, chilli etc. + grillet kyllingfilet + hummus

Tirsdag: Caprese med spekeskinke + grissini

Onsdag: Thaisuppe med scampi og kokosmelk 

Torsdag: Daal med blomkålris, chutney og raita

Fredag: Dampede blåskjell m/hvitløk/sjalottløk/chilli  + hjemmebakt  focaccia og aioli (også hjemmelaget)

Lørdag: Fylte auberginer m/salat 

Søndag:  Flesk og duppe m/poteter og kålrabistappe (morsomt å lage skikkelig husmannskost av og til)

Skrevet

Jeg ble sulten, jeg 😃 På fredag ville jeg hatt fisk, siden den dagen er inneklemt mellom to dager med kylling.

Skrevet

Helt ok. 🙂

Anonymkode: 08d03...da4

Skrevet

Helt okei, en helt ordinær småbarnsfamiliemeny ;)

Forrige uke hadde vi:

Fersk torsk på grillen, nypoteter, sandefjordsmør og gulerøtter

Kyllingform med stekte grønnsaker og bretagnesaus med ris til

Kokepølser (bursdag og ungen fikk bestemme middag)

Karbonadesmørbrød med stekt løk og speilegg (jeg så en reportasje på tv fra en cafe og fikk så lyst på det ;))

Taco

Italiensk pizza på pizzasten i grillen, alle lagde hver sin.

Laks med salat og eple i wrap

Anonymkode: 974cc...4b0

Skrevet
MammantilNurket skrev (På 16.8.2021 den 21.35):

Litt trist og kanskje en anelse smakløs? 
Her er vår fra en uke i sommer. Pleier som regel å etterstrebe tre fiskemiddager i uken og to vegetar, men det ble ikke helt slik denne uken.

Mandag: Salat med appelsin og grapefrukt, rødløk, chilli etc. + grillet kyllingfilet + hummus

Tirsdag: Caprese med spekeskinke + grissini

Onsdag: Thaisuppe med scampi og kokosmelk 

Torsdag: Daal med blomkålris, chutney og raita

Fredag: Dampede blåskjell m/hvitløk/sjalottløk/chilli  + hjemmebakt  focaccia og aioli (også hjemmelaget)

Lørdag: Fylte auberginer m/salat 

Søndag:  Flesk og duppe m/poteter og kålrabistappe (morsomt å lage skikkelig husmannskost av og til)

Hjelpes, det er kun søndagsmiddagen deres jeg vet hva er🙈

Skrevet
Den perfekte mor, påan igjen skrev (7 minutter siden):

Hjelpes, det er kun søndagsmiddagen deres jeg vet hva er🙈

Enig! Så mye TULL folk i dag lager til middag! Hva med vanlig, norsk hverdagsmat? 

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Skrevet

Kan flere legge ut sine menyer? Trenger tips. Det er like vanskelig hver uke å finne på middag.

Her er vår:

mandag: sprøstekt laks med fløtesaus, med stappe av poteter og rotgrønnsaker. 

tirsdag: spagetti bolognese. Travel dag, så da blir det bare karbonadedeig og dolmio saus i panna og vipps så er maten ferdig.

onsdag: grilla kyllingspyd satay med hjemmelagd focaccia og aioli

torsdag: nyfiska makrell på grillen med kokte nypoteter og smør. (Hadde egentlig fish & chips på menyen, men så kom mannen hjem med makrell)

fredag: taco med langtidsstekt svinenakke. Lar den ligge i crock pot hele dagen, så blir det helt sykt digg pulled pork av den. Har på masse godt krydder og avslutter med mye fersk lime.

lørdag: hvit pizza på grillen, med parmaskinke og ruccola

søndag: skikkelig hjemmelaga lapskaus kokt på kraft av kjøttbein med masse godt oksekjøtt i. Liker å lage husmannskost på søndager. Og deilig å få brukt grønnsakene fra hagen

Anonymkode: 03ad6...b25

Skrevet
Anonym bruker skrev (46 minutter siden):

Enig! Så mye TULL folk i dag lager til middag! Hva med vanlig, norsk hverdagsmat? 

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Hva eksakt er der på menyen som du tenker er «tullete»? Jeg synes menyen er både sunn og balansert med mange gode smaker. Ikke voldsomt tidkrevende heller. Dessuten legger jeg opp til litt lett, fresh og lettvint mat på varme dager 😁

Skrevet
Den perfekte mor, påan igjen skrev (1 time siden):

Hjelpes, det er kun søndagsmiddagen deres jeg vet hva er🙈

Du vet ikke hva blåskjell og aubergine er...?😶

Anonymkode: e5029...fdd

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 time siden):

Enig! Så mye TULL folk i dag lager til middag! Hva med vanlig, norsk hverdagsmat? 

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Norsk hverdagsmat er da vitterlig mat med røtter i andre land i dag? 

Skrevet

Her har jeg akkurat planlagt kommende uke ; 

Mandag ; kylling , villris , salat og vannmelon til dessert

Tirsdag ; ovnsbakt ørret , potet, rømme, agurksalat og syltet rødløk

onsdag ; Blomkålsuppe med bacon og focaccia. 
 

Torsdag ; Stifado med ris 

Fredag ; ost og kjeks til oss voksne og Taco til ungene 

Lørdag ; grillet fisk med tilbehør. 

Skrevet

Eh. Kjenner big one ikke treffer meg som middag... 

Fredag er taco 🥳 Har også litt problemer med den norske tacoen. Prøv maislefse med skikkelig kjøtt/bønner eller fisk, sammen med salsa av mango, avocado, koriander, rødløk og lime. Rømme, ikke ost (hvordan i all verden kom vi frem til ost og kjøttdeig i taco?)

Tips til fisk, har du laget valnøttsmør? 

Anonymkode: 35a2b...d58

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Du vet ikke hva blåskjell og aubergine er...?😶

Anonymkode: e5029...fdd

Joda, det blåskjellgreiene vet jeg også hva er, jeg bare overså det🙈 Aubergine kjenner jeg som råvare, men ikke som middagsrett. Betviler ikke at det er hverken godt eller sunt det som står der, kjenner bare at jeg kanskje er litt gammel og lite kreativ i matveien🙈

 

Min meny denne uken er ikke nye å skryte av, energinivået er labert for tiden🙈

Mandag: tomatsuppe med egg før kveldsvakt 

Tirsdag: salt kjøtt med poteter, grønnsaker og løksaus

Onsdag: resten av det salte kjøttet med grønnsaker i en lapskaus

Torsdag: ferdigpizza

Fredag: taco

lørdag: biff med tilbehør. Enten båtpoteter eller fløtegratinerte poteter kanskje? Og stekt løk og sjampinjong

Søndag: vet ikke enda.

Skrevet

Forrige uke: 

Mandag: pizzasnurrer 

Tirsdag: ovnsbakt ørret 

Onsdag: pannekakedag hver onsdag 

Torsdag: hjemmelaget fiskegrateng 

Fredag: taco 

Lørdag: indrefilet til oss og løvbiff til ungene

Søndag: scampi 

 

 

 

 

 

 

 

Anonymkode: f18df...301

Skrevet

Mandag: Pitabrød med ris og salat

Tirsdag: Baguetter

Onsdag: Hjemmelaget pyttipanne

Torsdag: Bolognegryte

Fredag: Moussaka med salat

Lørdag: Bakt potet med tilbehør

Søndag: Pølse, potetstappe og grønnsaker

Anonymkode: 983c1...5c0

Skrevet
Anonym bruker skrev (4 timer siden):

Enig! Så mye TULL folk i dag lager til middag! Hva med vanlig, norsk hverdagsmat? 

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Hæ, vi har disse rettene jevnlig, hadde vært svært trist med bare kjøttkaker og kålruletter 😂

Anonymkode: 1f446...109

Skrevet

Mandag: Meksikansk gryte (hjemmelaget)

Tirsdag: Fiskekaker i brun saus m/potet og grønnsaker 

Onsdag: Qusedillas 

Torsdag: Wok

Fredag: Fajitas 

Lørdag: Pizza

Søndag: Vet ikke enda

Anonymkode: f0fc3...159

Skrevet
Anonym bruker skrev (54 minutter siden):

Mandag: Meksikansk gryte (hjemmelaget)

Tirsdag: Fiskekaker i brun saus m/potet og grønnsaker 

Onsdag: Qusedillas 

Torsdag: Wok

Fredag: Fajitas 

Lørdag: Pizza

Søndag: Vet ikke enda

Anonymkode: f0fc3...159

Så onsdag til lørdag: bare tullemat? Er det rart befolkningen blir tjukkere og tjukkere og skolene har klasser der størstedelen av elevene har ADHD??

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 minutter siden):

Så onsdag til lørdag: bare tullemat? Er det rart befolkningen blir tjukkere og tjukkere og skolene har klasser der størstedelen av elevene har ADHD??

Anonymkode: 0e6ca...7bf

Er wok tullemat?

Anonymkode: 96c57...d66

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...