Anonym bruker Skrevet 29. mai 2021 #26 Skrevet 29. mai 2021 Anonym bruker skrev (10 timer siden): Hvor mange gryter trenger man egentlig til 50 personer, dere som sier lapskaus, suppe, grøt etc? Er vel ikke nok til mer enn maks 10 voksne i en stor suppegryte? Har problemer med å se hvordan dette skal være mulig på et vanlig kjøkken. Anonymkode: 34dc3...03d Jeg har da kasseroller på drygt 20 liter, rundt 15 og minst et par på ca 10 liter. Har du ikke skikkelige kasseroller? Anonymkode: ce6af...58a
Anonym bruker Skrevet 29. mai 2021 #27 Skrevet 29. mai 2021 Anonym bruker skrev (15 minutter siden): Jeg har da kasseroller på drygt 20 liter, rundt 15 og minst et par på ca 10 liter. Har du ikke skikkelige kasseroller? Anonymkode: ce6af...58a Men man må jo ha plater til å holde ting varmt? Jeg har jo ikke plass til tre digre kasseroller på komfyren samtidig. Anonymkode: 37c50...fd2
Anonym bruker Skrevet 29. mai 2021 #28 Skrevet 29. mai 2021 MammantilNurket skrev (På 27.5.2021 den 23.00): Jeg ville ha laget en stooooor gryte indisk daal. Billig, sunt, vegansk, svært mettende og allergivennlig 😊 Jeg hadde servert med raita, chutney og ris. Blomkålris er også fantastisk til, kan også servere med naan eller papadums. https://www.godt.no/oppskrift/7475/proev-indisk-daal-som-en-top-chef Oh yes. Skal du ha det billig, enkelt, allergivennlig, vegansk og utrolig smakfullt, så er daal helt perfekt. Anonymkode: 29d6e...69f
Anonym bruker Skrevet 29. mai 2021 #29 Skrevet 29. mai 2021 Anonym bruker skrev (31 minutter siden): Men man må jo ha plater til å holde ting varmt? Jeg har jo ikke plass til tre digre kasseroller på komfyren samtidig. Anonymkode: 37c50...fd2 Tror man bør belage seg på å fylle en del av dette i en tank til å ha inni ovnen. Anonymkode: 29d6e...69f
Anonym bruker Skrevet 30. mai 2021 #30 Skrevet 30. mai 2021 Anonym bruker skrev (På 28.5.2021 den 10.37): Graut!! Stor gryte risgraut, koke opp sett i steikeomnen med lok på på 80 grader ??(hugsar ikkje) eitpar timar før dei kjem, masse spekemat, mørpølse og flatbrød til, kanel, sukker og rosiner. . Evt rømmegraut. Anonymkode: b1755...5ad Risgrøt med spekemat og rosiner? 😳 Anonymkode: daddb...66c
Anonym bruker Skrevet 30. mai 2021 #31 Skrevet 30. mai 2021 Anonym bruker skrev (7 timer siden): Risgrøt med spekemat og rosiner? 😳 Anonymkode: daddb...66c Ja, det er kjempegodt!! Kva har du på/til risgrauten då? Anonymkode: b1755...5ad
Anonym bruker Skrevet 30. mai 2021 #32 Skrevet 30. mai 2021 Anonym bruker skrev (6 minutter siden): Ja, det er kjempegodt!! Kva har du på/til risgrauten då? Anonymkode: b1755...5ad Haha! På risgrøt har man kanel, sukker og smør. På rømmegrøt har man smør, og i tillegg er det vanlig med kanel/sukker/rosiner, pluss at man gjerne har flatbrød og spekemat til. Men hver sin smak. Anonymkode: 29d6e...69f
Anonym bruker Skrevet 30. mai 2021 #33 Skrevet 30. mai 2021 Anonym bruker skrev (11 minutter siden): Haha! På risgrøt har man kanel, sukker og smør. På rømmegrøt har man smør, og i tillegg er det vanlig med kanel/sukker/rosiner, pluss at man gjerne har flatbrød og spekemat til. Men hver sin smak. Anonymkode: 29d6e...69f Åjaaaa det er sånn det er! Neidå, er vel litt ulike tradisjonar rundt omkring. Her er det vanleg med spekemat eller iallfall mørpølse til risgraut og. Brukar det til rømmegraut òg. 😊 Anonymkode: b1755...5ad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå