Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #1 Skrevet 9. mars 2021 Hvordan få de sprø og delikate? Jeg har prøvd å ha de i ovnen, og jeg har brukt stekepanne. Like dvaske hver gang. Hvordan få de sprø? Anonymkode: 87670...12e
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #2 Skrevet 9. mars 2021 Stekovn og varmluft 225 grader, Sørg for god og varm ovn i starten. Evt bruk airfryer Anonymkode: e7e00...138
Twintipp Skrevet 9. mars 2021 #3 Skrevet 9. mars 2021 Du kan prøve å steke de på varmluft? Men, er du sikker på at du steker de lenge nok? Steker de i ovnen, og har aldri fått dvaske fiskepinner🤪
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #4 Skrevet 9. mars 2021 Smør i stekepanne.. Har du høy nok varme? Anonymkode: 9883c...b02
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #5 Skrevet 9. mars 2021 Når jeg har de i ovnen, har jeg på max varme, 250 grader, tror jeg det er. I stekepanna bruker jeg smør, og full guffe hele tiden. Likevel blir de daffe. 🙄 HI Anonymkode: 87670...12e
Hirka89 Skrevet 9. mars 2021 #6 Skrevet 9. mars 2021 Varmluft 200-225 grader. Steker de til de er gyldne. Ofte føles de ikke så sprøe ut når jeg kjenner på de inne i ovnen, men blir sprø når de kommer ut og i kontakt med luft. Får nesten alltid sprø fiskepinner. I hvert fall med First Price sine fiskepinner. Vi synes de er de beste
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #7 Skrevet 9. mars 2021 Hirka89 skrev (4 minutter siden): Varmluft 200-225 grader. Steker de til de er gyldne. Ofte føles de ikke så sprøe ut når jeg kjenner på de inne i ovnen, men blir sprø når de kommer ut og i kontakt med luft. Får nesten alltid sprø fiskepinner. I hvert fall med First Price sine fiskepinner. Vi synes de er de beste Kommer «innmaten» ut på denne måten? Altså, hehe, ikke sånn, men kommer selve det hvite i fisken piplende ut? Det gjør det på mine, og så smelter de og blir bløte. Merkelig. HI Anonymkode: 87670...12e
Hirka89 Skrevet 9. mars 2021 #8 Skrevet 9. mars 2021 Anonym bruker skrev (1 time siden): Kommer «innmaten» ut på denne måten? Altså, hehe, ikke sånn, men kommer selve det hvite i fisken piplende ut? Det gjør det på mine, og så smelter de og blir bløte. Merkelig. HI Anonymkode: 87670...12e Nei det pleier ikke å skje med FP sine. Men har opplevd det med de fra Findus tror jeg
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #9 Skrevet 9. mars 2021 Jeg pleiere å steke de i stekeovnen på 200 grader. Har bakepapir på rist. Hvor lenge de står aner jeg ikke, for vi bare slenger de inn, snur de når vi husker og tar de ut når de er ferdige. Jeg syns de blir best når de blir snudd en gang. Det samme gjør ungene mine når de steker og vi får de sprø alle sammen. De steker nok lengre enn det står på pakka om det står noe på pakka (hos oss er fiskepinner fastfood, bare å slenge inn i ovnen sammen med noen potetkuler og vi dupper i rømme etterpå. Altså mat som vi slipper å passe på, kan ta oss en dusj og slipper oppvask) Anonymkode: 71c48...288
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #10 Skrevet 9. mars 2021 Tror ovnen din er gåen. Fiskepinnene dine koker ut fra hva du forteller. Anonymkode: e7e00...138
Hirka89 Skrevet 9. mars 2021 #11 Skrevet 9. mars 2021 ja jeg glemte også å skrive i stad at jeg steker de på rist med bakepapir, og ikke på stekebrett! Det kan jo kanskje også ha noe å si.
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #12 Skrevet 9. mars 2021 Har samme problemet! Innmaten tyter liksom ut Ja?! Jeg har tenkt jeg kanskje legger de litt nærme hverandre. Har ikke samme problemet hvis jeg steker i stekepanne, men det blir litt få pinner. Anonymkode: 8073f...95b
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #13 Skrevet 9. mars 2021 Hva gjør fu når de er fedig stekt? Hvis du dekker dem til blircde lett daffe. Anonymkode: f07e2...f02
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #14 Skrevet 9. mars 2021 Jeg tar de alltid i stekepanna. Har jeg for mye smør i panna, blir de kokte og ikke stekte. Fra 1-9,steker jeg de på først litt på 7,så 6 og så ned på 5 hehe. Da blir de stekte. Anonymkode: 85551...1cb
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #15 Skrevet 9. mars 2021 Bruker alltid lokk på steikepanna👍👍 Anonymkode: f3905...199
Anonym bruker Skrevet 9. mars 2021 #16 Skrevet 9. mars 2021 Anonym bruker skrev (9 timer siden): Kommer «innmaten» ut på denne måten? Altså, hehe, ikke sånn, men kommer selve det hvite i fisken piplende ut? Det gjør det på mine, og så smelter de og blir bløte. Merkelig. HI Anonymkode: 87670...12e Mine og. Kan det ha noe med type fiskepinner å gjøre tro? Anonymkode: 20cfe...ee7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå