Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #1 Skrevet 16. februar 2021 Veit det skal være to som er normalt men lurer på hva dere gjør. Anonymkode: d4253...b4a
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #3 Skrevet 16. februar 2021 2 Men vi er noen storspiste og noen småspiste i familien så det er noen som spiser mer og noen som spiser mindre Anonymkode: 1d301...a25
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #4 Skrevet 16. februar 2021 Vi bruker 1 pose til oss i familien, 2 voksne og 1 barn. 2 poser hvis vi har 1-2 gjester. Er det flere vurderer vi litt etter hvor mye gjestene spiser, for der er det store forskjeller. 😛 Anonymkode: e56ac...85e
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #5 Skrevet 16. februar 2021 Til vår familie på to voksne og to barn ( syv og ti år) bruker vi en pose. Anonymkode: 59cdb...9c2
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #7 Skrevet 16. februar 2021 Minst 5. Den er ikke god. Anonymkode: 23267...521
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #8 Skrevet 16. februar 2021 Vi koker fire poser til oss seks, men da har vi også gutter på 18, 16 og 14 år som alle spiser mye! Anonymkode: 28d6a...f5f
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #9 Skrevet 16. februar 2021 Vi kjøper ikke boil-in-bag da det er svinedyrt, men trenger 1,5 dl ris til to voksne og to barn. Det blir vel ca en pose. Men samme flokken trenger 2 dl couscous. Ene barnet rører knapt både ris og couscous, andre spiser ytterst moderat med ris men elsker couscous. Anonymkode: 2b8c3...1d7
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #11 Skrevet 16. februar 2021 Vi pleier bare å ha én hvis vi skal ha det ved siden av lasagne feks. Men til tandori eller noe annet kylling, tar vi to. Vi er 2 voksne og 2 barn. Anonymkode: 432e4...37f
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #12 Skrevet 16. februar 2021 Anonym bruker skrev (6 minutter siden): Vi pleier bare å ha én hvis vi skal ha det ved siden av lasagne feks. Men til tandori eller noe annet kylling, tar vi to. Vi er 2 voksne og 2 barn. Anonymkode: 432e4...37f Ris ved siden av lasagne har jeg aldri hørt om. Er det vanlig? Anonymkode: d4253...b4a
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #13 Skrevet 16. februar 2021 Vi bruker 3 dl ris til vår familie på fem, pappa og to av barna trener mye og spiser mye. Vi bruker en ris som heter indian gate. Den er langkornet og god på smak og konsistens. Aldri smakt boil in bag-ris som smaker godt, finnes det? I tilfelle hva heter den? Kunne jo vært greit å ha i bakhånd til travle hverdager. Anonymkode: e8d7b...044
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #14 Skrevet 16. februar 2021 Anonym bruker skrev (9 minutter siden): Ris ved siden av lasagne har jeg aldri hørt om. Er det vanlig? Anonymkode: d4253...b4a Kan det umulig være. Ris og pasta liksom. Hvor mye stivelse og karbohydrater trenger man... Anonymkode: 12f08...58e
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #15 Skrevet 16. februar 2021 Anonym bruker skrev (52 minutter siden): Vi bruker 3 dl ris til vår familie på fem, pappa og to av barna trener mye og spiser mye. Vi bruker en ris som heter indian gate. Den er langkornet og god på smak og konsistens. Aldri smakt boil in bag-ris som smaker godt, finnes det? I tilfelle hva heter den? Kunne jo vært greit å ha i bakhånd til travle hverdager. Anonymkode: e8d7b...044 Det er jo vanlig ris, bare den er ferdig posjonert i pose Anonymkode: e4091...45d
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #16 Skrevet 16. februar 2021 Anonym bruker skrev (43 minutter siden): Kan det umulig være. Ris og pasta liksom. Hvor mye stivelse og karbohydrater trenger man... Anonymkode: 12f08...58e Det blir vel det samme som at mange har baguetter til lasagne Anonymkode: e4091...45d
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #17 Skrevet 16. februar 2021 Anonym bruker skrev (1 time siden): Det blir vel det samme som at mange har baguetter til lasagne Anonymkode: e4091...45d Å spise brød til middagsmat har enormt lange tradisjoner i de fleste kulturer, så jeg synes ikke helt det kan sammenlignes med å ha ris ved siden av. Ernæringsmessig er det sikkert mer likt, men ikke i forhold til vanlig/uvanlig. Anonymkode: 28d6a...f5f
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2021 #18 Skrevet 16. februar 2021 Anonym bruker skrev (9 minutter siden): Å spise brød til middagsmat har enormt lange tradisjoner i de fleste kulturer, så jeg synes ikke helt det kan sammenlignes med å ha ris ved siden av. Ernæringsmessig er det sikkert mer likt, men ikke i forhold til vanlig/uvanlig. Anonymkode: 28d6a...f5f Jeg tenkte mer på kommentaren til hun jeg siterte om hvor mye karbohydrater og stivelse trenger man. Anonymkode: e4091...45d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå