Anonym bruker Skrevet 13. februar 2021 #1 Del Skrevet 13. februar 2021 Er det forskjell på de forskjellige merkene/butikkene? Er noen hvetemel bedre enn andre hvetemel foreks? Anonymkode: 7589d...90e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144414341-mel-sukker-og-andre-bakeingredienser/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. februar 2021 #2 Del Skrevet 13. februar 2021 Etter min erfaring er det akkurat det samme uansett merke Anonymkode: 2c0e5...cee Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144414341-mel-sukker-og-andre-bakeingredienser/#findComment-149489733 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2021 #3 Del Skrevet 14. februar 2021 Nei, jeg synes ikke det er forskjell på hvetemel, sukker ol. Derimot er det stor forskjell på glutenfritt mel, så der må man navigere med større forsiktighet. Anonymkode: 6ad40...c64 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144414341-mel-sukker-og-andre-bakeingredienser/#findComment-149489790 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2021 #4 Del Skrevet 14. februar 2021 Nei, det har jeg aldri merket noe til. Men smaken på eggene er det stor forskjell på, om du spiser et egg kjøpt rett fra en gård og et av de billigste eggene på butikken er smaken helt forskjellig. Anonymkode: d6a2b...616 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144414341-mel-sukker-og-andre-bakeingredienser/#findComment-149489791 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2021 #5 Del Skrevet 14. februar 2021 Hvetemel er hvetemel uansett hvilket merke av de store. Kjøper du lokale merker så kan det være litt forskjell, men ikke veldig store. Kveldemel som vi har her, så er melet finere malt. Så det merkes litt om du bruker det på en oppskrift du bruker til vanlig mel, men ikke noe store forskjeller. Jeg syns ikke det er noe forskjell, min mor mener hun merker stor forskjell. Jeg syns deigen bare blir litt bløtere. Jeg er vant til å bare bruke det som er i skapet og baker brød, rundtstykker på slomp så ingen mål. Ettersom jeg har hatt glutenfritt mel i skapet innimellom som jeg har måtte bruke opp så er jeg vant til litt ulikt mel. Glutenfritt melsyns jeg gjør deigen bløtere når den hever så har jeg glutenfritt mel i må jeg ha den litt fastere enn jeg gjør med vanlig mel. Annet mel er vel ganske likt det også, men hvor mye malt og grovt det er kan nok variere litt. Det er det samme i posen, men det kan se litt ulikt ut siden det ikke er malt på samme maskin. Blandingsmel kan variere. Da er det ofte ulike sammensettninger. Så kjøper du grovblanding fra mølleren og regal, kan de inneholde ulike mengder mel. De er nok temmelig like, men ikke helt. Anonymkode: 39761...e5f Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144414341-mel-sukker-og-andre-bakeingredienser/#findComment-149489826 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2021 #6 Del Skrevet 14. februar 2021 Tja, en kjenning av meg som er stor på å bake lemse (baker for salg) sverger til møllerens framfor regal. Har selv merket at det er en forskjell, men som den amatørbakeren jeg er har jeg ikke klart å konkludere med hvilket som er best (evt avhengig av hva som bakes) Anonymkode: dcefd...3bf Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144414341-mel-sukker-og-andre-bakeingredienser/#findComment-149489847 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. februar 2021 #7 Del Skrevet 14. februar 2021 Altså vanlig siktet hvetemel. Anonymkode: dcefd...3bf Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144414341-mel-sukker-og-andre-bakeingredienser/#findComment-149489850 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå