Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #1 Skrevet 1. februar 2021 Det lurer jeg på 😊 Anonymkode: 0605b...57e
Superdolly Skrevet 1. februar 2021 #2 Skrevet 1. februar 2021 Jeg deler opp brødene og fryser dem ned. I brødposer. Så tar vi opp et halvt brød om gangen. Da ligger det i brødposen på kjøkkenet. Jeg baker brød selv.
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #3 Skrevet 1. februar 2021 Alt brød skjæres opp i skiver før de legges i fryseren. Da er det enkelt å ta fram ønsket antall brødskiver, de tiner kjapt på kjøkkenbenken. Til matpakke smører jeg de frosne og har ferske og gode skiver til lunsj. Hvis jeg ikke bare skjærer et spor i dem med en sagtannet kniv, knekker dem i to halve og legger i matboks. I kjøleskapet på jobben har jeg litt syltetøy, smøreost, makrell i tomat i småbokser e.l. - lunsj på no time. Anonymkode: 62945...551
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #4 Skrevet 1. februar 2021 Hvis vi kjøper «kjøpebrød» kjøper jeg på bakeri. De har gode brød, 4 for 100, så ikle dyrere enn på kiwi heller. Oppbevarer i de perforerte plastposene de kommer i. Baker en del surdeigsbrød, så vi spiser mest det. Pakker det i linhåndkle eller bomullsposer, det er det eneste som bevarer skorpene crispy. Hvis jeg baker så mye om gangen at vi fryser noe så fryser jeg i fryseposer, skorpene blir uansett myke av frysing og tining. Anonymkode: e7230...71d
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #5 Skrevet 1. februar 2021 Her oppbevarer vi heile brød i brødpose i kjøleskapet. Anonymkode: 0ae00...3f9
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #6 Skrevet 1. februar 2021 Anonym bruker skrev (14 minutter siden): Hvis vi kjøper «kjøpebrød» kjøper jeg på bakeri. De har gode brød, 4 for 100, så ikle dyrere enn på kiwi heller. Oppbevarer i de perforerte plastposene de kommer i. Baker en del surdeigsbrød, så vi spiser mest det. Pakker det i linhåndkle eller bomullsposer, det er det eneste som bevarer skorpene crispy. Hvis jeg baker så mye om gangen at vi fryser noe så fryser jeg i fryseposer, skorpene blir uansett myke av frysing og tining. Anonymkode: e7230...71d Hvor kjøper du bomullsposer? Skorpen holder seg sprø, men holder brødet seg mykt inni? Anonymkode: 0605b...57e
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #7 Skrevet 1. februar 2021 Skjærer det opp å hiver i fryseren etteesom vi bare er to. Før måtte vi kaste en god del. Anonymkode: 82cbd...9fd
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #8 Skrevet 1. februar 2021 telemarksbrød fra rema, ligger i brødboksen, men blir spist på maks 2 dager. Anonymkode: 34f32...3c2
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #9 Skrevet 1. februar 2021 Anonym bruker skrev (1 time siden): Hvor kjøper du bomullsposer? Skorpen holder seg sprø, men holder brødet seg mykt inni? Anonymkode: 0605b...57e Jeg har kjøpt på Home and cottage, og fått noen fra BeeOrganic i gave. Et raskt Google-søk på «brødposer av tøy» så finner du masse alternativer. Har du en symaskin i nærheten er det enkelt å sy selv også, enten av metervare eller av to kjøkkenhåndklær. Skorpen holder seg sprø ja, og innmaten holder seg myk i et par dager i hvert fall. Det holder seg bedre i lin enn i bomull. Sikkert ikke like lenge som plast, men lenge nok til at vi rekker å spise opp. Anonymkode: e7230...71d
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2021 #10 Skrevet 1. februar 2021 Brimi kakubrød. Oppbevares i pose i brødboksen. Anonymkode: e8971...258
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2021 #11 Skrevet 2. februar 2021 Odelsbrød på Coop. I brødposer. Har alltid ferskt brød fordi det går minst ett hver dag. Anonymkode: 2b40c...20b
Anonym bruker Skrevet 2. februar 2021 #12 Skrevet 2. februar 2021 Anonym bruker skrev (12 timer siden): Skjærer det opp å hiver i fryseren etteesom vi bare er to. Før måtte vi kaste en god del. Anonymkode: 82cbd...9fd Når du tar opp skiver; tiner du det i brødpose, og lar det ligge slik? Anonymkode: 0605b...57e
Urwa Skrevet 2. februar 2021 #13 Skrevet 2. februar 2021 Kjøper Toast kneipp. Og den ligger i en brødkurv på kjøkkenbenken.
Anonym bruker Skrevet 3. februar 2021 #14 Skrevet 3. februar 2021 On 2/1/2021 at 9:37 PM, Anonym bruker said: Det lurer jeg på 😊 Anonymkode: 0605b...57e bruker brødet til det lokale fotball laget, jeg skjærer det opp og legger det i fryseren, holder seg fresk lengre Anonymkode: 918c2...6f5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå