Anonym bruker Skrevet 30. januar 2021 #26 Skrevet 30. januar 2021 Jeg hiver de inni på 100gradet, ferdig oppskjært, slik de så vidt blir litt sprø på utsiden og lunken og myk inni. gjæra har ingen virkning for steketiden nr2. Baguetten har blitt stekt i fabrikk trolig på 180-220grader, som har tatt knekken på alt «levende». Derimot kan de ferdigstekte baguetten ha komt i kontakt med forurensing før gass-pakking, der de potensielt kan ha blitt kontaktnett av hender og maskineri, men disse bakteriene vil ha et ugunstig miljø i gassembalasje/frys og vil nok ta knekken av 100grader+ i ovnen. De anbefaler sannsynligvis 200grader for å få en «autentisk fransk baguette» som skal være harde og sprø.. har jobbet i industribakeri, med både fersk og frossne varer. Anonymkode: 3d063...450
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2021 #27 Skrevet 30. januar 2021 Anonym bruker skrev (54 minutter siden): Jeg hiver de inni på 100gradet, ferdig oppskjært, slik de så vidt blir litt sprø på utsiden og lunken og myk inni. gjæra har ingen virkning for steketiden nr2. Baguetten har blitt stekt i fabrikk trolig på 180-220grader, som har tatt knekken på alt «levende». Derimot kan de ferdigstekte baguetten ha komt i kontakt med forurensing før gass-pakking, der de potensielt kan ha blitt kontaktnett av hender og maskineri, men disse bakteriene vil ha et ugunstig miljø i gassembalasje/frys og vil nok ta knekken av 100grader+ i ovnen. De anbefaler sannsynligvis 200grader for å få en «autentisk fransk baguette» som skal være harde og sprø.. har jobbet i industribakeri, med både fersk og frossne varer. Anonymkode: 3d063...450 Mulig andre liker de harde men vi er ikke så glad i det;så betryggende å høre at 150 grader er greit Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 31. januar 2021 #28 Skrevet 31. januar 2021 Dere som bekymrer dere for både egg, mel og e-coli. Har noen av dere laget karamellpudding? Eventuelt langtidsstekt svineribbe eller annet kjøtt? Anonymkode: e1b5b...bfc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå