Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #1 Skrevet 28. januar 2021 I helger pleier vi ha First price baguetter som det står skal steikes på 200 grader. Både jeg og sønnen min syns de blir så harde da, så jeg steiker heller baguettene på 150 grader i 10 minutter. Nå påpekte en venn at det kunne vi bli syk av,at de må stekes på 200 grader. Hva mener dere? Går det greit å steike de på 150 grader istedet? Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #2 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): I helger pleier vi ha First price baguetter som det står skal steikes på 200 grader. Både jeg og sønnen min syns de blir så harde da, så jeg steiker heller baguettene på 150 grader i 10 minutter. Nå påpekte en venn at det kunne vi bli syk av,at de må stekes på 200 grader. Hva mener dere? Går det greit å steike de på 150 grader istedet? Anonymkode: 6113e...1e1 Du kan spise de rå om det så er. Hva skulle vært farlig med det? Ikke gjennomstekt smør? Hvis hvitløksbaguett da. Ellers, ikke varm nok gjærbakst? De er jo allerede stekt... Poenget er jo bare å varme opp. Anonymkode: f1184...dc9
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #3 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Du kan spise de rå om det så er. Hva skulle vært farlig med det? Ikke gjennomstekt smør? Hvis hvitløksbaguett da. Ellers, ikke varm nok gjærbakst? De er jo allerede stekt... Poenget er jo bare å varme opp. Anonymkode: f1184...dc9 Det er ikke hvitløksbaguetter det er bare helt vanlige lyse baguetter. Flott da forsetter vi med det Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #4 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (33 minutter siden): Det er ikke hvitløksbaguetter det er bare helt vanlige lyse baguetter. Flott da forsetter vi med det Anonymkode: 6113e...1e1 Spør han om hva han mener skulle gjøre dere syke. Jeg ble litt nysgjerrig på det kjenner jeg. Anonymkode: 3cfd5...8ad
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #5 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (13 minutter siden): Spør han om hva han mener skulle gjøre dere syke. Jeg ble litt nysgjerrig på det kjenner jeg. Anonymkode: 3cfd5...8ad Han er tidligere kokk så derfor jeg plutselig ble usikker. Skal spørre neste gang jeg møter han. Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #6 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Han er tidligere kokk så derfor jeg plutselig ble usikker. Skal spørre neste gang jeg møter han. Anonymkode: 6113e...1e1 Hmm, snodig, da burde han jo vite hva han snakker om og. Anonymkode: 3cfd5...8ad
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #7 Skrevet 28. januar 2021 Det er en liten risiko for å bli syk når man spiser rå deig, pga rå egg og salmonella. Det står vanligvis på pakningen at de ikke skal spises rå. Anonymkode: e0bed...8b2
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #8 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (6 minutter siden): Det er en liten risiko for å bli syk når man spiser rå deig, pga rå egg og salmonella. Det står vanligvis på pakningen at de ikke skal spises rå. Anonymkode: e0bed...8b2 Men den er jo uansett ikke rå. De er jo forhåndsstekt. Og salmonella fra baguetter som blir solgt i Norge er vel utrolig lite sannsynlig. Anonymkode: f1184...dc9
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #9 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (7 minutter siden): Det er en liten risiko for å bli syk når man spiser rå deig, pga rå egg og salmonella. Det står vanligvis på pakningen at de ikke skal spises rå. Anonymkode: e0bed...8b2 Hadde ikke spist den om den så rå ut inni. Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #10 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (1 time siden): I helger pleier vi ha First price baguetter som det står skal steikes på 200 grader. Både jeg og sønnen min syns de blir så harde da, så jeg steiker heller baguettene på 150 grader i 10 minutter. Nå påpekte en venn at det kunne vi bli syk av,at de må stekes på 200 grader. Hva mener dere? Går det greit å steike de på 150 grader istedet? Anonymkode: 6113e...1e1 Er hun lege eller baker? Ikke bry deg, spis de slik dere vil. Anonymkode: af1ae...4e9
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #11 Skrevet 28. januar 2021 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Er hun lege eller baker? Ikke bry deg, spis de slik dere vil. Anonymkode: af1ae...4e9 Tidligere Kokk. Anonymkode: 6113e...1e1
Listedamen Skrevet 28. januar 2021 #12 Skrevet 28. januar 2021 Det er vel noen baguetter som er halvstekte, kanskje hun tenkte på dem? Vet ikke om feks gjæren da trenger temperaturen?
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2021 #13 Skrevet 28. januar 2021 Disse vi bruker. Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #14 Skrevet 29. januar 2021 Står ikke at de er halvsteikte Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #15 Skrevet 29. januar 2021 Disse er jo stekt på forhånd. De er jo ikke rå. Man blir ikke syk av å spise disse uten å steke dem hjemme. Anonymkode: d4087...51b
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #16 Skrevet 29. januar 2021 De er halvstekte Anonymkode: b11e0...6ed
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #17 Skrevet 29. januar 2021 Her var det forskjellige svar Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #18 Skrevet 29. januar 2021 Det er vel E. coli i melet som er bekymringen ved deig som ikke er stekt nok. Uansett dør E. coli ved 70 grader, så for sikkerhets skyld (eller moro skyld!) kan du jo sjekke temperaturen inni baguetten med et steketermometer? Anonymkode: 7051b...54a
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #19 Skrevet 29. januar 2021 Vi steker som vanlig, 200 g, hvis de blir harde, så legger jeg de i en pose litt. Da blir de myke. Anonymkode: 72af6...18d
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #20 Skrevet 29. januar 2021 Anonym bruker skrev (23 timer siden): Det er en liten risiko for å bli syk når man spiser rå deig, pga rå egg og salmonella. Det står vanligvis på pakningen at de ikke skal spises rå. Anonymkode: e0bed...8b2 Er da ikke egg i baguetter Anonymkode: af634...275
Anonym bruker Skrevet 29. januar 2021 #21 Skrevet 29. januar 2021 Anonym bruker skrev (På 28.1.2021 den 20.12): I helger pleier vi ha First price baguetter som det står skal steikes på 200 grader. Både jeg og sønnen min syns de blir så harde da, så jeg steiker heller baguettene på 150 grader i 10 minutter. Nå påpekte en venn at det kunne vi bli syk av,at de må stekes på 200 grader. Hva mener dere? Går det greit å steike de på 150 grader istedet? Anonymkode: 6113e...1e1 Har du på vann slik det står? Da blir de sprøe og harde, dropper alltid det jeg. Anonymkode: af634...275
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2021 #22 Skrevet 30. januar 2021 Anonym bruker skrev (13 timer siden): Har du på vann slik det står? Da blir de sprøe og harde, dropper alltid det jeg. Anonymkode: af634...275 Ja det gjør jeg. Takk for tipset da skal vi droppe det. Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2021 #23 Skrevet 30. januar 2021 Anonym bruker skrev (13 timer siden): Vi steker som vanlig, 200 g, hvis de blir harde, så legger jeg de i en pose litt. Da blir de myke. Anonymkode: 72af6...18d Å kalde Anonymkode: 6113e...1e1
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2021 #24 Skrevet 30. januar 2021 Jeg må le altså. Samme hva som måtte være i disse baguetten så har det dødd etter en tur i ovnen på mer enn 100 grader. Spis de som du vil du ☺️ Anonymkode: a76fe...e68
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2021 #25 Skrevet 30. januar 2021 Anonym bruker skrev (24 minutter siden): Jeg må le altså. Samme hva som måtte være i disse baguetten så har det dødd etter en tur i ovnen på mer enn 100 grader. Spis de som du vil du ☺️ Anonymkode: a76fe...e68 Så bra Er jo blitt redd for å spise de etter bare 150 grader siden en tidligere kokk mente det kunne være farlig. Men da skal jeg spise de med med god samvitighet etter 150 grader Anonymkode: 6113e...1e1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå