Gå til innhold

Hjeeeelp, hva kan jeg lage med frossen crabstick?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har aldri smakt og har aldri tilberedt det, men like fullt så har det havnet i fryseren 😁 men aner ikke hva jeg kan bruke det til, noen med ideer?


 

Anonymkode: e35aa...39e

Skrevet

Jeg synes det er godt å rulle ut på knekkebrød eller brødskive med smør under. 

Eller så kan du lage maki.

Anonymkode: a60fa...5b0

Skrevet
Anonym bruker skrev (20 timer siden):

Jeg synes det er godt å rulle ut på knekkebrød eller brødskive med smør under. 

Eller så kan du lage maki.

Anonymkode: a60fa...5b0

Takk for tips 😊 Noen flere? Hva smaker det?

Hi

Anonymkode: e35aa...39e

Skrevet
Anonym bruker skrev (6 minutter siden):

Takk for tips 😊 Noen flere? Hva smaker det?

Hi

Anonymkode: e35aa...39e

Er jo ment for brødskiva. Det er jo ikke krabbe i, men forskjellige levninger fra sjøen, smaker vel fisk. Husker at jeg synes det var godt. Trodde ikke det eksisterte lenger. 

Anonymkode: 6accd...e1d

Skrevet

Det smaker krabbe. Er laget av fisk.
Skal være på skiva, ville ikke brukt det i middagslagingen om det er det du tenker på? 

jeg bretter den crabsticksen ut på skiva og har majones på. Scmaker godt! 😊

Anonymkode: 56811...751

Skrevet

Jeg så nå at det ikke var crabsticks, men lobnobs, det er vel kanskje noe av det samme?

Hi

Anonymkode: e35aa...39e

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Det smaker krabbe. Er laget av fisk.
Skal være på skiva, ville ikke brukt det i middagslagingen om det er det du tenker på? 

jeg bretter den crabsticksen ut på skiva og har majones på. Scmaker godt! 😊

Anonymkode: 56811...751

Ærlig talt så hadde jeg ingen peiling om det skulle være pålegg eller varmes til middag 😁

Hi

Anonymkode: e35aa...39e

Skrevet

Lag deg med pasta. Kok pastaen, kok opp selskapsrett, smelt smør, hold varmen lav, hakk to fedd hvitløk og en liten løk, la det surre sakte noen minutter,  la lobnobs eller crabsticks og erter varmes i smøret, hell hele greia over pastaen og bland, salt og pepre.

Anonymkode: c1b8d...228

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 minutter siden):

Lag deg med pasta. Kok pastaen, kok opp selskapsrett, smelt smør, hold varmen lav, hakk to fedd hvitløk og en liten løk, la det surre sakte noen minutter,  la lobnobs eller crabsticks og erter varmes i smøret, hell hele greia over pastaen og bland, salt og pepre.

Anonymkode: c1b8d...228

Selskapserter!😂😂

Anonymkode: c1b8d...228

Skrevet

Putt de i fiskesuppen sammen med div fisk, reker, krepsehaler eller hva du nå måtte ha av sjømat.

En god suppe som base også har du bare i litt forskjellig.

Anonymkode: 5d531...0ba

Skrevet

På skiva med smør og majones .fantastisk 😋

Anonymkode: 01c8b...9c0

Skrevet

Du kan ha den i fiskesuppe

Anonymkode: 9b66e...475

Skrevet

Jeg bruker det i scampisalat :) 

Anonymkode: bb81e...660

Skrevet

Jeg er ikke så glad i varme lobnobs/crabsticks i middagsmat. 
Får jeg sushi blir jeg skikkelig skuffa om den har crabsticks i stedet for kamskjell, scampi, kveite og laks. 

MEN, det er skikkelig godt på brødskiva med majones og et dryss sitronpepper. Også godt å lage majonesbasert påleggsalat. 

Anonymkode: 705c8...9a5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...