Anonym bruker Skrevet 23. januar 2021 #1 Skrevet 23. januar 2021 Har aldri smakt og har aldri tilberedt det, men like fullt så har det havnet i fryseren 😁 men aner ikke hva jeg kan bruke det til, noen med ideer? Anonymkode: e35aa...39e
Anonym bruker Skrevet 23. januar 2021 #2 Skrevet 23. januar 2021 Jeg synes det er godt å rulle ut på knekkebrød eller brødskive med smør under. Eller så kan du lage maki. Anonymkode: a60fa...5b0
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #3 Skrevet 24. januar 2021 Anonym bruker skrev (20 timer siden): Jeg synes det er godt å rulle ut på knekkebrød eller brødskive med smør under. Eller så kan du lage maki. Anonymkode: a60fa...5b0 Takk for tips 😊 Noen flere? Hva smaker det? Hi Anonymkode: e35aa...39e
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #4 Skrevet 24. januar 2021 Anonym bruker skrev (6 minutter siden): Takk for tips 😊 Noen flere? Hva smaker det? Hi Anonymkode: e35aa...39e Er jo ment for brødskiva. Det er jo ikke krabbe i, men forskjellige levninger fra sjøen, smaker vel fisk. Husker at jeg synes det var godt. Trodde ikke det eksisterte lenger. Anonymkode: 6accd...e1d
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #5 Skrevet 24. januar 2021 Det smaker krabbe. Er laget av fisk. Skal være på skiva, ville ikke brukt det i middagslagingen om det er det du tenker på? jeg bretter den crabsticksen ut på skiva og har majones på. Scmaker godt! 😊 Anonymkode: 56811...751
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #6 Skrevet 24. januar 2021 Jeg så nå at det ikke var crabsticks, men lobnobs, det er vel kanskje noe av det samme? Hi Anonymkode: e35aa...39e
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #7 Skrevet 24. januar 2021 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Det smaker krabbe. Er laget av fisk. Skal være på skiva, ville ikke brukt det i middagslagingen om det er det du tenker på? jeg bretter den crabsticksen ut på skiva og har majones på. Scmaker godt! 😊 Anonymkode: 56811...751 Ærlig talt så hadde jeg ingen peiling om det skulle være pålegg eller varmes til middag 😁 Hi Anonymkode: e35aa...39e
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #8 Skrevet 24. januar 2021 Lag deg med pasta. Kok pastaen, kok opp selskapsrett, smelt smør, hold varmen lav, hakk to fedd hvitløk og en liten løk, la det surre sakte noen minutter, la lobnobs eller crabsticks og erter varmes i smøret, hell hele greia over pastaen og bland, salt og pepre. Anonymkode: c1b8d...228
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #9 Skrevet 24. januar 2021 Anonym bruker skrev (3 minutter siden): Lag deg med pasta. Kok pastaen, kok opp selskapsrett, smelt smør, hold varmen lav, hakk to fedd hvitløk og en liten løk, la det surre sakte noen minutter, la lobnobs eller crabsticks og erter varmes i smøret, hell hele greia over pastaen og bland, salt og pepre. Anonymkode: c1b8d...228 Selskapserter!😂😂 Anonymkode: c1b8d...228
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #10 Skrevet 24. januar 2021 Putt de i fiskesuppen sammen med div fisk, reker, krepsehaler eller hva du nå måtte ha av sjømat. En god suppe som base også har du bare i litt forskjellig. Anonymkode: 5d531...0ba
Anonym bruker Skrevet 24. januar 2021 #11 Skrevet 24. januar 2021 På skiva med smør og majones .fantastisk 😋 Anonymkode: 01c8b...9c0
Himmel og hav Skrevet 24. januar 2021 #12 Skrevet 24. januar 2021 Lag crabsticksalat: https://hjemmelagablogg.com/2017/08/31/crabstick-salat/ eller tin, skjær i biter og putt det i salaten til lunsj. Lobnobs er samma greia, men skal visstnok smake som hummer.
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2021 #13 Skrevet 25. januar 2021 Du kan ha den i fiskesuppe Anonymkode: 9b66e...475
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2021 #14 Skrevet 25. januar 2021 Jeg bruker det i scampisalat Anonymkode: bb81e...660
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2021 #15 Skrevet 25. januar 2021 Jeg er ikke så glad i varme lobnobs/crabsticks i middagsmat. Får jeg sushi blir jeg skikkelig skuffa om den har crabsticks i stedet for kamskjell, scampi, kveite og laks. MEN, det er skikkelig godt på brødskiva med majones og et dryss sitronpepper. Også godt å lage majonesbasert påleggsalat. Anonymkode: 705c8...9a5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå