GÃ¥ til innhold

Hva kan jeg bruke i stedet for cherry i denne retten?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Bare dropp sherry 

Anonymkode: b24ef...80f

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 time siden):

Bare dropp sherry 

Anonymkode: b24ef...80f

Ok, så jeg vil ikke miste en smak den "trenger"? Jeg har aldri smakt cherry, aner ikke hva det smaker.

Hi

Anonymkode: 5aa3b...8b0

Skrevet
Anonym bruker skrev (12 minutter siden):

Ok, så jeg vil ikke miste en smak den "trenger"? Jeg har aldri smakt cherry, aner ikke hva det smaker.

Hi

Anonymkode: 5aa3b...8b0

Cherry er kirsebær. Sherry er en sterkvin. 
Om man «trenger» smaken er opp til hver enkelts smaksløker, men det blir helt sikkert en god rett uten sherry også. 

Anonymkode: 7fe10...8aa

Skrevet

Sherry er ganske søtt, så ev litt vineddik og sukker, men vær forsiktig og smak heller til. 

Anonymkode: da0e1...52b

Skrevet

Prøv solbærsaft.

Anonymkode: 2d4e3...4b6

Annonse

Skrevet

Er i utgangspunktet enig med de andre her, dersom sherry bare hadde vært en liten del av ingrediensene, typ «tilsett gjerne en klunk sherry hvis du har».

Men når selve navnet på retten inneholder sherry og det er en så pass stor ingrediens, så ville jeg enten gått for sherry eller gått for en annen rett.

Hvorfor velge akkurat denne når man ikke vil bruke sherry, lurer nå jeg. 

Anonymkode: 34da2...316

Skrevet

Takk for tips, da skal jeg teste litt 😊

Hi

Anonymkode: 5aa3b...8b0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...