Anonym bruker Skrevet 8. januar 2021 #3 Skrevet 8. januar 2021 Bruker stort sett alltid varmluft, selv om det i oppskriften står over/undervarme. Får alltid perfekt resultat Anonymkode: 93399...7b0
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2021 #4 Skrevet 8. januar 2021 De blåser seg mer opp med varmluft, men får dem ikke stekt under i min ovn. Har de derfor først 5-6 min på varmluft 160C så setter jeg på over og undervarme til de er ferdige. Anonymkode: 734fa...535
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2021 #5 Skrevet 8. januar 2021 Alltid over og undervarme. Perfekt resultat hver gang. Deilige og luftige boller. Anonymkode: 5512a...8fb
Syngensang Skrevet 8. januar 2021 #6 Skrevet 8. januar 2021 Over og undervarme. Luftige og gode, ikkje tørre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå