Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har akkurat tømt ut vannet etter å har vannet ut pinnekjøtt i 42 timer på kjøkkenbenken, uten å skifte vann...

Vannet var begynt å danne seg bobler og luktet ikke godt.

pinnekjøttet er økologisk og var saltet og tørket veldig godt...

Det lukter og ser ok ut når det er skult i kaldt vann nå, men er det trygt å koke og spise?

kan vi risikere å bli dårlige?

 

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144412162-kokkehjelp-harskt-pinnekj%C3%B8tt/
Del på andre sider

Fortsetter under...

42 timer i romtemperatur på kjøkkenet hørtes ikke greit ut. Jeg ville faktisk kjørt en kjapp tur på butikken og sett om de hadde ferdig utvannet. Julaften er ikke dagen for å matforgifte folk. 

Anonymkode: 8822f...f18

Du

Anonym bruker skrev (1 time siden):

42 timer i romtemperatur på kjøkkenet hørtes ikke greit ut. Jeg ville faktisk kjørt en kjapp tur på butikken og sett om de hadde ferdig utvannet. Julaften er ikke dagen for å matforgifte folk. 

Anonymkode: 8822f...f18

Når du sier dette...er du kokk eller noe som kan si dette helt sikkert?

Anonym bruker skrev (1 time siden):

42 timer?! Det er for lenge... Ikke rart vannet lukter. Men det betyr ikke at kjøttet er dårlig. Du for bare begynne å dampe... Går nok bra. 

Anonymkode: a0111...ae0

Kjøttet er ikke dårlig...bare vannet som luktet...

Annonse

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Vanner ut pinnekjøttet i 36 timer. På kjøkkenbenken. Bytter  vann 1 gang, men...

Så lenge kjøttet ikke lukter etter skylling så damp det og kos dere. Hadde jeg gjort :)

Anonymkode: 37c40...cf2

Har prøvekokt en bit og den er bra:) Snakka med firmaet som produserer dette og det er blodet som er vannet ut som lager lukt. Det skal være trygt å spise :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...