Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #1 Skrevet 22. desember 2020 Det er så mange ting på en gang, trenger noen tips 😀. Skal ha ribbe, surkål, rødkål, sosisser(stekes i panne) , medisterkaker(varme i ovn) , rosenkål (stekt variant), saus og poteter. Får det ikke helt til å gå opp med antall kokeplater..... Surkål og rødkål er hjemmelaget, men lages dagen før. Vil det funke å varme surkål og rødkål i ovnen mens ribba hviler? Dekke med aluminiumsfolie? Anonymkode: d869c...191
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #2 Skrevet 22. desember 2020 Jeg steker ribba i ovnen, så varmer jeg medisterkaker, sossier og pølser i ovnen. Poteter og surkål koker, sausen lages. Til slutt varmer jeg på litt ribbefett mens jeg serverer resten. Anonymkode: e43d9...8f0
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #3 Skrevet 22. desember 2020 Ikke dekk ribba til. Da blir svoren ødelagt. Jeg varmer pølser og medisterkaker i ovnen mens ribba hviler. Det andre tar jeg på ovnen. Anonymkode: 8634e...81e
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #4 Skrevet 22. desember 2020 Stek ferdig ribba i god tid. Bvarm det andre som skal i ovnen ca 30 minutter før dere skal spise og pakk det inn i et håndkle eller teppe. Da holder det seg fint varnt. Det samme kan du gjøre med surkpl, rødkål, poteter og det meste annet. Da kan du konsentrere deg om å lage saus og rosenkål den siste halvtimen mens du varmer ribba. Bruk grill på ovnen på slutten så blir svoren fin også. Anonymkode: 01f6f...39f
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #5 Skrevet 22. desember 2020 Jeg tenkte pølsene burde stekes. Det er kokte sossisser. Uansett mangler jeg 1 kokeplate for å få kabalen til å gå opp. Noen med god erfaring på å varme surkål og rødkål i stekeovn? Tar gjerne imot tips på tid og temperatur. Anonymkode: d869c...191
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #6 Skrevet 22. desember 2020 Anonym bruker skrev (7 minutter siden): Jeg tenkte pølsene burde stekes. Det er kokte sossisser. Uansett mangler jeg 1 kokeplate for å få kabalen til å gå opp. Noen med god erfaring på å varme surkål og rødkål i stekeovn? Tar gjerne imot tips på tid og temperatur. Anonymkode: d869c...191 Surkål og rødkål kan også varmes i micro om du har det. Forstek sosissene lett dagen før og varm de i ovnen på julaften 👍🏻 Anonymkode: e05ea...97f
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #7 Skrevet 22. desember 2020 Rødkål og surkål holder seg varm lenge i folieposene etter at de er kokt. Kjør de en rask runde i mikroen rett før servering 👍 Anonymkode: 3caa2...cf4
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #8 Skrevet 22. desember 2020 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Rødkål og surkål holder seg varm lenge i folieposene etter at de er kokt. Kjør de en rask runde i mikroen rett før servering 👍 Anonymkode: 3caa2...cf4 Er jo ikke foliepose på hjemmelaget, men det fungererfint å pakke inn kjelen. Anonymkode: 01f6f...39f
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #9 Skrevet 22. desember 2020 Det går fint å varme surkål/rødkål i micro'en, den er jo kokt ferdig når den ble laget. Jeg har kokt rødkål i dag, og tenkte bare varme den i micro'en på julaften. Ikke dekk til ribben, da blir svoren soggy. Jeg langtidssteker ribba, og når jeg tar den ut for å hvile lager jeg saus og varmer pølser og medisterkaker i stekeovnen. Om du vil ha litt stekeskorpe på sossissene kan du steke dem litt i panna tidligere på dagen, eller bare før du begynner med saus o.l. også legge de inn i stekeovnen sammen med medisterkakene etterpå. Anonymkode: 155c2...e45
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #10 Skrevet 22. desember 2020 Har ikke mikrobølgeovn. Anonymkode: d869c...191
Anonym bruker Skrevet 22. desember 2020 #11 Skrevet 22. desember 2020 Sikkert lurt å steke pølsene litt før for stekeskorpe og deretter varme i ovnen, bra tips. Anonymkode: d869c...191
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå