Anonym bruker Skrevet 18. desember 2020 #1 Skrevet 18. desember 2020 Hvordan lager dere den beste sausen til ribba?😊 Anonymkode: c2d7e...112
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2020 #2 Skrevet 18. desember 2020 Vi lager en helt vanlig brun saus med ribbefett, som denne: https://spar.no/Oppskrifter/Saus-til-ribbe-og-medisterkaker/ Så smaker vi til med litt soyasaus, en skive eller to med brunost og kanskje en teskje tyttebær. Anonymkode: 5ec19...69e
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2020 #3 Skrevet 18. desember 2020 Bruner smør og mel, sper med sjyen fra ribbestekinga. Hvis det ikke er nok, så heller jeg gjerne oppi av potet annet, hvis jeg har kokt skrelte poteter. Ellers bare litt vann. En god dæsj fløte, og smaker til. Enkelt og veldig godt. Anonymkode: fb10e...9b2
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2020 #4 Skrevet 18. desember 2020 Smelter smør i ei gryte. Tilsette mel. Rører inn kraft fra under ribben. Kremer med fløte. Smaker til med salt og pepper Anonymkode: 92eca...9a4
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2020 #5 Skrevet 18. desember 2020 Hellstrøm sin 🙂 Anonymkode: 4a862...eff
Anonym bruker Skrevet 18. desember 2020 #6 Skrevet 18. desember 2020 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Hvordan lager dere den beste sausen til ribba?😊 Anonymkode: c2d7e...112 DENNE! 👇👇👇 Har jeg sverget til i mange år. Den var litt rar første gangen, men vokste på meg, og nå er det den jeg gleder meg mest til med hele middagen! Pluss sprø svor. Nam nam! 😄 https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/julesaus/ Anonymkode: 16ef3...7c8
Anonym bruker Skrevet 19. desember 2020 #7 Skrevet 19. desember 2020 vanlig toro fløtesaus Anonymkode: 59e03...b8a
Anonym bruker Skrevet 19. desember 2020 #8 Skrevet 19. desember 2020 Takk for mange gode tips!😊 Anonymkode: c2d7e...112
Anonym bruker Skrevet 19. desember 2020 #9 Skrevet 19. desember 2020 Til ribba bruker vi ikke saus, kun ribbefett. Brun saus og surkål / rødkål blir helt feil i mitt hodet. Anonymkode: 612c3...dbd
Anonym bruker Skrevet 19. desember 2020 #10 Skrevet 19. desember 2020 Anonym bruker skrev (1 time siden): vanlig toro fløtesaus Anonymkode: 59e03...b8a Det høres litt trist ut, særlig siden det knapt nok er mer jobb å lage en skikkelig god hjemmelaget saus. Men hver sin smak! Anonymkode: fb10e...9b2
Anonym bruker Skrevet 19. desember 2020 #11 Skrevet 19. desember 2020 1 hour ago, Anonym bruker said: Det høres litt trist ut, særlig siden det knapt nok er mer jobb å lage en skikkelig god hjemmelaget saus. Men hver sin smak! Anonymkode: fb10e...9b2 man har forskjellige tradsjoner, vi liker det best Anonymkode: 59e03...b8a
Anonym bruker Skrevet 19. desember 2020 #12 Skrevet 19. desember 2020 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Det høres litt trist ut, særlig siden det knapt nok er mer jobb å lage en skikkelig god hjemmelaget saus. Men hver sin smak! Anonymkode: fb10e...9b2 Hvem er du til å si at andres smak er trist? Føler du deg litt ovenpå som lager sausen fra bunn? Folk som deg, altså! Så slitsomme. Og nei, jeg føler meg ikke truffet, vi spiser ikke ribbe. Anonymkode: 6cf19...db0
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2020 #13 Skrevet 20. desember 2020 Toro saus her og, ispedd en liten dæsj ribbefett. Anonymkode: e6031...79a
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2020 #14 Skrevet 20. desember 2020 Toro kjøttkakesaus med ribbefett/kraft og litt matfløte. Ribba blir stekt med hvitløk, chilli, hvitløkssalt og pepper (av og til ingefær) så sausen blir smaksrik Anonymkode: 8f760...5e8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå