Gå til innhold

Bruke Fjordland risgrøt til riskrem?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kira skrev (2 minutter siden):

Beklager hvis jeg kupper tråden din Hi, men lurer på om noen har en god oppskrift på hjemmelaget jordbærsaus til riskrem?

Jeg har laget denne, blir veldig god 😋

Anonymkode: 23486...249

Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Jeg har laget denne, blir veldig god 😋

Anonymkode: 23486...249

Herregud, glemte link 

https://www.detsoteliv.no/oppskrift/riskrem-med-jordbaersaus

 

Anonymkode: 23486...249

Anonym bruker skrev (5 timer siden):

Jeg har alltid før laget av langtidskokt Geisha risgrøt (bortsett fra i fjor da, siden de andre heller ville ha karamellpudding), men jeg liker så godt Fjordland sin grøt, så jeg tenkte at den kanskje var god å lage riskrem av også. 

Jeg kommer uansett til å kjøre en test til helga, for på julaften skal det smake godt :)

hi

Anonymkode: db49b...9ff

Det smaker helt supert! Mye bedre enn den som er helt fra bunn. Lager aldri grøt lengre, og kjenner knapt noen som gjør det. Til og med hun ene venninnen min som lager absolutt alt fra bunn av, bestiller Fjordland til julefesten (som vi ikke hadde i år selvsagt). Og putter man krem oppi, så blir det nydelig riskrem.

Anonymkode: 7b6f4...401

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...