Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #1 Del Skrevet 17. desember 2020 I fjor var vi bare to som spiste riskrem på julaften, så da kjøpte jeg Fjordland sin, men det var ikke godt! I år blir det større avsetning på riskremen så den må lages på den ordentlige måten. Men vi er glade i grøten til Fjordland, og da lurer jeg på om det går greit å blande fløte i den? Noen som har prøvd? Anonymkode: db49b...9ff Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #2 Del Skrevet 17. desember 2020 Har du fjordland's juletalkerken til middag da? Du lager selvfølgelig riskremen fra bunn, eller så lar du vær å lage den i det hele tatt. Anonymkode: 9239e...5d4 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448784 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #3 Del Skrevet 17. desember 2020 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Har du fjordland's juletalkerken til middag da? Du lager selvfølgelig riskremen fra bunn, eller så lar du vær å lage den i det hele tatt. Anonymkode: 9239e...5d4 Å, kjære folk! Ta og pell deg ut i frisk luft, du har sittet for lenge og gnudd ved pc'en! Anonymkode: db49b...9ff Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448788 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #4 Del Skrevet 17. desember 2020 Jeg ville ikke gjort det. vi har hatt både hjemmelaget og "bortelaget". Selv synes jeg diplom-is sin er best. Anonymkode: db8dc...8fd Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #5 Del Skrevet 17. desember 2020 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Jeg ville ikke gjort det. vi har hatt både hjemmelaget og "bortelaget". Selv synes jeg diplom-is sin er best. Anonymkode: db8dc...8fd Jeg har alltid før laget av langtidskokt Geisha risgrøt (bortsett fra i fjor da, siden de andre heller ville ha karamellpudding), men jeg liker så godt Fjordland sin grøt, så jeg tenkte at den kanskje var god å lage riskrem av også. Jeg kommer uansett til å kjøre en test til helga, for på julaften skal det smake godt hi Anonymkode: db49b...9ff Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448790 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #6 Del Skrevet 17. desember 2020 Mannen min pleier ofte å blande litt kremfløte i rester av Fjordland risgrøt, så han synes i alle fall det er godt;-) Anonymkode: ac609...694 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448794 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #7 Del Skrevet 17. desember 2020 Anonym bruker skrev (15 minutter siden): Å, kjære folk! Ta og pell deg ut i frisk luft, du har sittet for lenge og gnudd ved pc'en! Anonymkode: db49b...9ff Nei, jeg er bare dønn ærlig og kritisk med deg, det bør du tåle. Anonymkode: 9239e...5d4 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #8 Del Skrevet 17. desember 2020 Det blir veldig bra Har gjort det flere ganger, siden ingen her i huset spiser risgrøt, men mange liker riskrem. Fjorland grøt, pisket krem med sukker og litt vanilje. Anonymkode: 35af1...778 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448802 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Himmel og hav Skrevet 17. desember 2020 #9 Del Skrevet 17. desember 2020 Jeg gjør det hver jul. Pisker krem, har i litt vanilje og sukker og blander i en boks med Fjordland. Det er ingen som klager. Tvert imot går det voldsomme mengder. Sausen lager jeg selv. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448807 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #10 Del Skrevet 17. desember 2020 Syns ikke Fjorland sin er noe god, pleier å bruke det andre merket de har på Rema, billigere er den også Og til dere som sier man skal lage grøten selv, jeg har mer enn nok med å lage julemiddagen og jeg ikke også skal stå en time og koke grøt.... Anonymkode: b0b88...ad5 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
☆☆☆ Skrevet 17. desember 2020 #11 Del Skrevet 17. desember 2020 Enda bedre, kjøp ferdig riskrem! Trur drn heiter Kos, kjempegod 👍 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448813 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #12 Del Skrevet 17. desember 2020 ☆☆☆ skrev (1 time siden): Enda bedre, kjøp ferdig riskrem! Trur drn heiter Kos, kjempegod 👍 Og jordbærsausen til er himmelsk! Anonymkode: 9e0a5...d65 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448865 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kira Skrevet 17. desember 2020 #13 Del Skrevet 17. desember 2020 Jeg har de siste årene brukt Fjordland sin risgrøt, og har aldri fått klager. Mamma gjør det samme nå når de har julaften hos seg. Så lettvint og (etter min mening) så godt 😊 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #14 Del Skrevet 17. desember 2020 I år er det bare meg og barna, blir fjordland grøt som basis til riskrem. Hadde ikke gjort det i selskap, men det er bra nok for oss blir også piano bringebærsaus. Anonymkode: e4870...2ec Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448895 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #15 Del Skrevet 17. desember 2020 Vi feirer jul hos min svigerfamilie hvert annet år. Når vi feirer der tar jeg alltid med ALT som er godt: hjemmebakt brød, sild, akevitt, konfekt, kaker, nøtter, oster, vin og mye annet. Min svigermor er ikke så glad i å lage mat, så jeg tar meg av kjøkkenet. De pleier ikke å ha riskrem til dessert, men velger noe annet (som egentlig ingen liker, men som er tradisjon 😂). Jeg har pleid å lage en liten porsjon riskrem, og jeg har brukt laktosefri risgrøt fra Fjordland. Har fungert helt fint. Har «pyntet den opp litt» med frøene fra en vaniljestang. Alt har blitt spist opp 😊😊😊 Anonymkode: 8532c...7ac Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 17. desember 2020 #16 Del Skrevet 17. desember 2020 I år skal jeg lage det som kake, for det så jeg et eller annet sted. Med knust pepperkake-bunn, riskrem ( av Fjordland iblandet kremfløte og vanilje og sukker) og jordbærcoulis på toppen. Det blir nok snydens godt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 17. desember 2020 #17 Del Skrevet 17. desember 2020 amandine skrev (2 minutter siden): I år skal jeg lage det som kake, for det så jeg et eller annet sted. Med knust pepperkake-bunn, riskrem ( av Fjordland iblandet kremfløte og vanilje og sukker) og jordbærcoulis på toppen. Det blir nok snydens godt. Å du godeste, oppskrift? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #18 Del Skrevet 17. desember 2020 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Nei, jeg er bare dønn ærlig og kritisk med deg, det bør du tåle. Anonymkode: 9239e...5d4 Jeg har ikke behov for at du skal være ærlig med meg? Jeg stilte et spørsmål om noen hadde erfaring med å bruke den grøten i riskrem, og har fått mange gode svar. At du trenge å bruke tråden min for å prøve å hevde den stakkarslige selvfølelsen din blåser jeg i. Din mening er fullstendig irrelevant. Hi Anonymkode: db49b...9ff Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #19 Del Skrevet 17. desember 2020 Første gang mamma laget den med fjordland grøt, sa hun det ikke til noen for hun ville se om noen merket noe forskjell. Ingen reagerte og den smakte som den alltid har gjort. Jeg hadde laget det til mine unger flere ganger, de var i en periode veldig glad i riskrem og ville ha det gjennom hele året. Siden jeg ekstremt sjeldent lager grøt gadd jeg ikke det når de hadde dilla på dette. De var strålende fornøyde og jeg syns ikke jeg smakte noen forskjell når jeg smakte. Det er hvordan kremen lages som gjør forskjellen syns jeg. Jeg lager den alltid litt for stiv, mens mamma lager den nesten litt for bløt for min smak(eller vel mye krem også kanskje) . Men slik har hun alltid laget den, så det blir feil om den ikke er det også. Men vi har både sukker og vanlijesukker i, så det er ingen slankevariant vi bruker. Heller litt for mye enn for lite. Anonymkode: 68b71...606 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448945 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #20 Del Skrevet 17. desember 2020 Svigers bruker det, eg har vore skeptisk, men godt var det, og tenkte jammen eg skulle slå til med det i år, i staden for å stå heile lille julafta (føles iallefall sånn) å røre i gryta. Piffer den opp med vaniljestang, og serverer med hakka mandler og heimelaga bærsaus, så veddar eg på at ingen tenker at det er fjordland 😊 Eg tenker det er lov å senke ambisjonsnivået og «jukse» litt dersom du slepp unna litt stress, og heller kan bruke tida på andre ting som jo kan vere koselig i jula. Anonymkode: 65855...dc8 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448953 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 17. desember 2020 #21 Del Skrevet 17. desember 2020 sug lut skrev (1 time siden): Å du godeste, oppskrift? https://www.detsoteliv.no/oppskrift/riskremkake Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448955 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #22 Del Skrevet 17. desember 2020 Vil tipse om byggrynsriskrem!! Ellers har vi brukt Fjordland sin grøt for å lage vanlig riskrem. Og har alltid blitt veldig godt Anonymkode: d75c3...a62 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
KellyTaylor Skrevet 17. desember 2020 #23 Del Skrevet 17. desember 2020 amandine skrev (14 minutter siden): https://www.detsoteliv.no/oppskrift/riskremkake Oii, bare oii ❤️ Da blir det slik på julaften i år. Takk for supert tips. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448962 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2020 #24 Del Skrevet 17. desember 2020 Jeg bruker den, mye fastere enn risgrøt jeg lager selv, resultatet blir mye bedre. Gjør jo ikke noe at den er ferdig kald, så bare å blande med kremen. Foretrekker den fremfor å lage grøten selv. Jordbærsausen er noe annet, den blir best hjemmelaget. Anonymkode: 23486...249 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448969 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kira Skrevet 17. desember 2020 #25 Del Skrevet 17. desember 2020 amandine skrev (21 minutter siden): https://www.detsoteliv.no/oppskrift/riskremkake Oh, takk for tips 😊 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144411897-bruke-fjordland-risgr%C3%B8t-til-riskrem/#findComment-149448970 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå