Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #1 Skrevet 11. desember 2020 Bruker dere Gurkemeie eller Safran i Lussekatter? Setter Gurkemeie smak? Anonymkode: 21498...61e
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #2 Skrevet 11. desember 2020 Gurkemeie har en ganske bitter smak, så ikke bruk for mye. Anonymkode: 3ee7d...a8a
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #3 Skrevet 11. desember 2020 Safran. Er mer smak på gurkemeie, som trengs i større mrngde for å oppnå samme gulfarge. Anonymkode: 88704...d6b
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #4 Skrevet 11. desember 2020 Om du ikke har safran ville jeg droppet det, og laget vanlige boller i lussekattfasong. Gurkemeie hører ikke hjemme i søt bakst. Anonymkode: c3581...f88
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #5 Skrevet 11. desember 2020 Saffran, det er det som gir den gode smaken 🙂 Anonymkode: 4304c...ccb
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #6 Skrevet 11. desember 2020 Safran eller ingenting. Anonymkode: 6be11...97f
the amazing spidermamma Skrevet 11. desember 2020 #8 Skrevet 11. desember 2020 Safran! Det smaker så mye bedre!
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #9 Skrevet 11. desember 2020 Poenget med saffran er jo bare at de skal bli gule? Det har ingenting å si om man bruker gurkemeie eller saffran. Anonymkode: b9e76...a6a
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #10 Skrevet 11. desember 2020 Ville heller hatt i gul konditorfarge enn gurkemeie.... Safran setter både farge og litt smak på lussekattene, men om du bar er ute etter fargen ville jeg ikke byttet ut med gurkemeie for det er ikke godt. Anonymkode: 7d4ba...f1f
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #11 Skrevet 11. desember 2020 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Poenget med saffran er jo bare at de skal bli gule? Det har ingenting å si om man bruker gurkemeie eller saffran. Anonymkode: b9e76...a6a Det er feil. Safran setter også smak, i motsetning til gurkemeie. Anonymkode: 6be11...97f
Anonym bruker Skrevet 11. desember 2020 #12 Skrevet 11. desember 2020 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Poenget med saffran er jo bare at de skal bli gule? Det har ingenting å si om man bruker gurkemeie eller saffran. Anonymkode: b9e76...a6a Det er stor forskjell! For det første på smak, men også farge. De blir ikke så gule med gurkemeie. Den ene dagen i året vi lager lussekatter, så bruker vi safran. Anonymkode: 54f02...7d3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå