Gå til innhold

Skal jeg si fra til leder på min avdeling ang arbeiderne i kantina?


Anbefalte innlegg

Er det min oppgave å blande meg i kantine driften ? Jeg jobber på en helt annen avdeling. Jeg mener de burde ha på munnbind når de porsjonerer mat til oss når det er varmmat + det burde vært servietter rundt hvert bestikk. 
 

jeg er ny i bedriften og vil ikke stikke nesa mi i noe jeg ikke har noe med.

Hva mener dere?

Anonymkode: e66ea...5fb

Fortsetter under...

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 10.52):

I første omgang burde du si det til dem som jobber i kantina.

Anonymkode: 66d7a...c0f

Ekspander  

Hvorfor skal hun bestemme at de som jobber i kantina skal bruke munnbind? Det er jo ikke hun som bestemmer, hun er verken arbeidsgiveren eller kollegaen deres.

Anonymkode: 88fa6...0ed

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 11.20):

Hvorfor skal hun bestemme at de som jobber i kantina skal bruke munnbind? Det er jo ikke hun som bestemmer, hun er verken arbeidsgiveren eller kollegaen deres.

Anonymkode: 88fa6...0ed

Ekspander  

Hun skal ikke bestemme det, bare si fra at hun som kunde synes drt er litt rart. Det er ofte greoest å ta ting direkte og ikke altid måtte gjøre ting mer komplisert enn nødvendig.

Anonymkode: 66d7a...c0f

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 9.36):

Er det min oppgave å blande meg i kantine driften ? Jeg jobber på en helt annen avdeling. Jeg mener de burde ha på munnbind når de porsjonerer mat til oss når det er varmmat + det burde vært servietter rundt hvert bestikk. 
 

jeg er ny i bedriften og vil ikke stikke nesa mi i noe jeg ikke har noe med.

Hva mener dere?

Anonymkode: e66ea...5fb

Ekspander  

Du «mener» det? Eller regelverket sier det? To meget ulike ting. Du kan mene hva du vil, men så lenge de følger smittevernreglene har du vel ingen sak der.

Anonymkode: 48195...80b

Annonse

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 10.52):

I første omgang burde du si det til dem som jobber i kantina.

Anonymkode: 66d7a...c0f

Ekspander  

Ja, de blir sikkert kjempeglad for at amatører uten kompetanse kommer og skolerer dem i smittevern.

  Pashla skrev (På 18.11.2020 den 13.08):

Ja, de blir sikkert kjempeglad for at amatører uten kompetanse kommer og skolerer dem i smittevern.

Ekspander  

Men nå til dags er alle sammen blitt både jusseksperter, virusologer og erfarne politikere ut fra diverse kommentarfelt å dømme :D 

Anonymkode: 88fa6...0ed

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 9.36):

Er det min oppgave å blande meg i kantine driften ? Jeg jobber på en helt annen avdeling. Jeg mener de burde ha på munnbind når de porsjonerer mat til oss når det er varmmat + det burde vært servietter rundt hvert bestikk. 
 

jeg er ny i bedriften og vil ikke stikke nesa mi i noe jeg ikke har noe med.

Hva mener dere?

Anonymkode: e66ea...5fb

Ekspander  

Etter 8 måneder nedstenging tipper jeg at kantinefolka er drilla i smittevern.

Det er vel ikke noe krav til munnbind ved servering, generelt? (mulig egne lokale regler). 
 

Kikket forresten på veiledning til kantiner. Denne forstår jeg ikke: 

Hvis du skal servere buffet, er det viktig å unngå at gjestene står tett i kø. Dette kan løses ved at kun et fåtall får forsyne seg om gangen. Det er nemlig større sannsynlighet for smitte ved at man står tett i kø enn ved at man berører det samme bestikket og andre kontaktpunkter. Sørg ellers for at bestikk og servise er rent.

På radioen sa nettopp ei fra FHI at de ikke anbefaler munnbind på skolen, blant annet fordi smitten skjer mest i forbindelse med overflater og ikke via luft. Dette var en diskusjon i forbindelse med at elever ikke kan holde avstand i gang osv pga for liten plass. 
 

Den skjønner jeg ikke helt. Uansett, jeg holder både avstand og vasker hender, før koronapolitiet flyr i taket. 

Anonymkode: 86e20...0ba

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 13.54):

Det er vel ikke noe krav til munnbind ved servering, generelt? (mulig egne lokale regler). 
 

Kikket forresten på veiledning til kantiner. Denne forstår jeg ikke: 

Hvis du skal servere buffet, er det viktig å unngå at gjestene står tett i kø. Dette kan løses ved at kun et fåtall får forsyne seg om gangen. Det er nemlig større sannsynlighet for smitte ved at man står tett i kø enn ved at man berører det samme bestikket og andre kontaktpunkter. Sørg ellers for at bestikk og servise er rent.

På radioen sa nettopp ei fra FHI at de ikke anbefaler munnbind på skolen, blant annet fordi smitten skjer mest i forbindelse med overflater og ikke via luft. Dette var en diskusjon i forbindelse med at elever ikke kan holde avstand i gang osv pga for liten plass. 
 

Den skjønner jeg ikke helt. Uansett, jeg holder både avstand og vasker hender, før koronapolitiet flyr i taket. 

Anonymkode: 86e20...0ba

Ekspander  

Kikket forresten på veiledning til kantiner. Denne forstår jeg ikke: 

Hvis du skal servere buffet, er det viktig å unngå at gjestene står tett i kø. Dette kan løses ved at kun et fåtall får forsyne seg om gangen. Det er nemlig større sannsynlighet for smitte ved at man står tett i kø enn ved at man berører det samme bestikket og andre kontaktpunkter. Sørg ellers for at bestikk og servise er rent

Hva er det du ikke skjønner med det? De skal jo være sprit ved buffeten, så man spriter seg før man tar i noe.

Anonymkode: 2049f...fd5

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 9.36):

Er det min oppgave å blande meg i kantine driften ? Jeg jobber på en helt annen avdeling. Jeg mener de burde ha på munnbind når de porsjonerer mat til oss når det er varmmat + det burde vært servietter rundt hvert bestikk. 
 

jeg er ny i bedriften og vil ikke stikke nesa mi i noe jeg ikke har noe med.

Hva mener dere?

Anonymkode: e66ea...5fb

Ekspander  

Tror du ikke at de etter så mange måneder med dette vet og ikke vet hva de skal gjøre. Det er jo ingen som bruker munnbind når de serverer mat på andre spisesteder heller vel? Det har ikke jeg sett i hvert fall. Er det ikke sprit tilgjengelig så dere kan sprite hendene før dere tar i bestikket?

Anonymkode: 2049f...fd5

Annonse

  Anonym bruker skrev (På 18.11.2020 den 14.06):

Kikket forresten på veiledning til kantiner. Denne forstår jeg ikke: 

Hvis du skal servere buffet, er det viktig å unngå at gjestene står tett i kø. Dette kan løses ved at kun et fåtall får forsyne seg om gangen. Det er nemlig større sannsynlighet for smitte ved at man står tett i kø enn ved at man berører det samme bestikket og andre kontaktpunkter. Sørg ellers for at bestikk og servise er rent

Hva er det du ikke skjønner med det? De skal jo være sprit ved buffeten, så man spriter seg før man tar i noe.

Anonymkode: 2049f...fd5

Ekspander  

Jeg forstår ikke hvorfor det i en veileder står at risiko for smitte er høyest ved å ta på overflater mens den andre er motsatt. 

Anonymkode: 86e20...0ba

×
×
  • Opprett ny...