Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #1 Skrevet 25. oktober 2020 Har dere oppskrift på en skikkelig god sjokoladekake, og glasir? En barn elsker. Skal være i rund form 24 cm. Må bake til bursdagen min. Anonymkode: 77d96...5ce
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #2 Skrevet 25. oktober 2020 Kjøp en ferdig sjokoladekake i frysedisken på rema 1000. Den er god. Anonymkode: 99827...e59
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #3 Skrevet 25. oktober 2020 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kjøp en ferdig sjokoladekake i frysedisken på rema 1000. Den er god. Anonymkode: 99827...e59 Takk. Men, har lyst å lage selv. Skal legge smash, melkesjokolade og kinderegg oppå. Datteren min ønsket seg det. Anonymkode: 77d96...5ce
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #4 Skrevet 25. oktober 2020 Denne her er helt fantastisk https://www.detsoteliv.no/oppskrift/kjelesjokoladekake Anonymkode: 5bac1...f08
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #5 Skrevet 25. oktober 2020 16 minutter siden, Anonym bruker skrev: Denne her er helt fantastisk https://www.detsoteliv.no/oppskrift/kjelesjokoladekake Anonymkode: 5bac1...f08 Tror du oppskriften halveres for å ha i rund form? Evnt kan jeg helle ut resten. Anonymkode: 77d96...5ce
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #6 Skrevet 25. oktober 2020 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Tror du oppskriften halveres for å ha i rund form? Evnt kan jeg helle ut resten. Anonymkode: 77d96...5ce Det bør gå. Har du en ringform på 24 cm eller mindre tror jeg det blir bra 😃 Anonymkode: 5bac1...f08
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #7 Skrevet 25. oktober 2020 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det bør gå. Har du en ringform på 24 cm eller mindre tror jeg det blir bra 😃 Anonymkode: 5bac1...f08 Men hvis du har en stor form, så tror jeg at jeg ville laget hele røren, og heller helt litt ut, eller heller litt i noen muffinsformer. Det har jeg gjort et par ganger 😃 Anonymkode: 5bac1...f08
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #8 Skrevet 25. oktober 2020 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det bør gå. Har du en ringform på 24 cm eller mindre tror jeg det blir bra 😃 Anonymkode: 5bac1...f08 Da prøver jeg det, og evnt heller ut resten. Får stoppe litt før kanten så den ikke renner over ved steking. Vet du om kaken blir "fast"? Anonymkode: 77d96...5ce
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #9 Skrevet 25. oktober 2020 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Da prøver jeg det, og evnt heller ut resten. Får stoppe litt før kanten så den ikke renner over ved steking. Vet du om kaken blir "fast"? Anonymkode: 77d96...5ce Kaken blir fast, ja, om jeg forstår deg rett. Ikke "rå", men litt kompakt, på en måte. Du skal steke den til det ikke fester seg til bakepinnen. Anonymkode: 5bac1...f08
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #10 Skrevet 25. oktober 2020 Regn ut kvadratcm. Så vet du da hvor mye røre som trengs per kvadratcm og kan tilpasse mengden til formen Anonymkode: b9a44...cc2
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #11 Skrevet 25. oktober 2020 20 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kaken blir fast, ja, om jeg forstår deg rett. Ikke "rå", men litt kompakt, på en måte. Du skal steke den til det ikke fester seg til bakepinnen. Anonymkode: 5bac1...f08 Mente "fast" slik at den ikke flyter utover når jeg køfter av ringen. Regner med litt kortere steketid enn om det var langpanne? Anonymkode: 77d96...5ce
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #12 Skrevet 25. oktober 2020 10 minutter siden, Anonym bruker skrev: Regn ut kvadratcm. Så vet du da hvor mye røre som trengs per kvadratcm og kan tilpasse mengden til formen Anonymkode: b9a44...cc2 Takk for tips. Det høres komplisert ut.... Jeg heller ut rester. Evnt lar barna spise det 🙃 Anonymkode: 77d96...5ce
Anonym bruker Skrevet 25. oktober 2020 #13 Skrevet 25. oktober 2020 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Mente "fast" slik at den ikke flyter utover når jeg køfter av ringen. Regner med litt kortere steketid enn om det var langpanne? Anonymkode: 77d96...5ce Neinei, den flyter ikke ut. Blir som en vanlig sjokoladekake, men ikke så luftig som f.eks Toro-kaken. Når jeg lager, i ringform, tar det lenger steketid enn det som står i oppskriften. Den blir jo litt høyere enn i langpanne, men det må du bare se. Er stor forskjell på ovner også. Anonymkode: 5bac1...f08
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå