Gå til innhold

Husmorskole


Anbefalte innlegg

Skrevet
3 minutter siden, Milfy Way skrev:

Ja, har laget kjøttkaker mange ganger. Men jeg har annen oppskrift enn den tradisjonelle med rasp/potetmel. Potet har man ved siden av. Mitt poeng er at rene råvarer som fisk og kjøtt er sunnere enn tradisjonell husmannskost med kjøttkaker, kjøttpudding, fiskepudding og fiskegrateng. Man laget jo disse rettene fordi mel og potetmel var billig og man hadde ikke råd til rent kjøtt. 

Javisst. Men det er jo næring i både potetmel og kavring. Karbohydrater er ikke giftige, og miljøet tjener på at vi sper på med vegetabilske bestanddeler. Kjøttkakene mine er gode de 😉

Skrevet
1 time siden, Pashla skrev:

Javisst. Men det er jo næring i både potetmel og kavring. Karbohydrater er ikke giftige, og miljøet tjener på at vi sper på med vegetabilske bestanddeler. Kjøttkakene mine er gode de 😉

For ikke å snakke om at vi bør spise hele duret, ikke bare biffen og fileten.

Anonymkode: ff75f...44b

Skrevet
13 minutter siden, Anonym bruker skrev:

For ikke å snakke om at vi bør spise hele duret, ikke bare biffen og fileten.

Anonymkode: ff75f...44b

Det gjør vi jo. Vi spiser mye rein og elg, lager blodpølse, spiser tunge, lever osv. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...