mamma til adhd gutt<3 Skrevet 4. oktober 2020 #1 Skrevet 4. oktober 2020 I dag blir det fiskeboller til middag og jeg serverer alltid sprøstekt bacon, revne gulrøtter og dampet brokkoli til. Hva serverer dere til fiskeboller?
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2020 #2 Skrevet 4. oktober 2020 Karrisaus (hvit saus hvor jeg har hatt karri mens smører til sausbasen smelter), kokte poteter og revne gulrøtter. Ev lager jeg stuing med karrisaus, fiskeboller, gulrot og erter, servert i terteskjell. Vi er ikke spesielt fancy med fiskebollene våre... ☺️ Anonymkode: 3613b...0d0
☆☆☆ Skrevet 4. oktober 2020 #3 Skrevet 4. oktober 2020 Kvit saus, poteter, gulrøtter og ei eller anna grønn grønnsak. Erter, brokkoli eller rosenkål. Bacon er ikkje om å gjere for meg, men vi har ofte det også.
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2020 #4 Skrevet 4. oktober 2020 Hvitsaus med reker i er veldig godt :-) Anonymkode: 10d3d...73e
Gjest Skrevet 4. oktober 2020 #5 Skrevet 4. oktober 2020 1 time siden, mamma til adhd gutt<3 skrev: I dag blir det fiskeboller til middag og jeg serverer alltid sprøstekt bacon, revne gulrøtter og dampet brokkoli til. Hva serverer dere til fiskeboller? Sterk karrisaus med løk i, og revne gulrøtter med sitron. Noen ganger kan råkosten ha andre grønnsaker i seg også, men gulrot må være med.
Gjest Skrevet 4. oktober 2020 #6 Skrevet 4. oktober 2020 48 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvitsaus med reker i er veldig godt 🙂 Anonymkode: 10d3d...73e Eller kapers! Nam nam!
Hirka89 Skrevet 4. oktober 2020 #7 Skrevet 4. oktober 2020 Ovnsbakte grønsaker med karri krydder og grovknuste poteter med smør, og hvit saus da
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2020 #8 Skrevet 4. oktober 2020 Hvitsaus, raspet gulrot, potet. Noen ganger med bacon. Anonymkode: d21e4...8fb
Anonym bruker Skrevet 4. oktober 2020 #9 Skrevet 4. oktober 2020 Skiver gulrot og har den rett i sausen, pluss karri. Blir veldig god saus. Bruker også litt av laken til fiskebollene. Vi har bare poteter til. Og så er det forbløffende godt med ketchup på 🙈😂 Anonymkode: 1ea5d...61c
Leverpostei Skrevet 4. oktober 2020 #10 Skrevet 4. oktober 2020 3 timer siden, Anonym bruker skrev: Karrisaus (hvit saus hvor jeg har hatt karri mens smører til sausbasen smelter), kokte poteter og revne gulrøtter. Ev lager jeg stuing med karrisaus, fiskeboller, gulrot og erter, servert i terteskjell. Vi er ikke spesielt fancy med fiskebollene våre... ☺️ Anonymkode: 3613b...0d0 Å herregud, terteskjell! Det hadde jeg glemt at finnes. Her har vi alltid hvit saus med reker i, kokte poteter og en eller annen grønnsak til. Terteskjell skal på menyen igjen nå, altså.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå