Gå til innhold

Slik panini - varm flat "baugett"


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har kjøpt oss nytt toast jern, men det er et 3i1 jern, er elementer til vanlig toast, belgiske vafler og slike hele man bruker blant annet til panini.

Dersom man skal lage panini, skal man da bare bruke vanlige baugetter, eller er det en type panini-brød man må bruke?

Anonymkode: 09f0b...cda

Fortsetter under...

Skrevet

Det er en egen type brød

Anonymkode: 6e0f5...889

Skrevet
6 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det er en egen type brød

Anonymkode: 6e0f5...889

Takk
Hvor får jeg tak i det?

Anonymkode: 09f0b...cda

Skrevet
5 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Takk
Hvor får jeg tak i det?

Anonymkode: 09f0b...cda

Aner ikke, har aldri sett annet enn ferdigsmørte, men du kan bake selv.

Anonymkode: 6e0f5...889

Skrevet

Det finnes paninibaguett, men vanlig funker fint altså.

Anonymkode: 2d1c8...728

Skrevet

Du kan bruke store pølsebrød og

Anonymkode: 6e0f5...889

Annonse

Skrevet

Du kan bruke hva som helst du får plass til i jernet :)

Panini er en egen type brød, men alt annet fungerer også, her i huset er de veldig glad i pølse/hamburgerbrød eller to polarbrød med pålegg mellom, men det kan du bruke i den vanlige toast-delen også

Anonymkode: f2e51...b4e

Skrevet

Det er noen gode baguette brød på Meny av merket Brioche (tror merket er det), de har også pølsebrød og hamburger brød, de er veldig gode i slike toast jern.. en favoritt her i huset og blant venner av barna.

Anonymkode: 4c9cb...adf

Skrevet
13 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det er noen gode baguette brød på Meny av merket Brioche (tror merket er det), de har også pølsebrød og hamburger brød, de er veldig gode i slike toast jern.. en favoritt her i huset og blant venner av barna.

Anonymkode: 4c9cb...adf

Tusen takk for tips :)

HI

Anonymkode: 09f0b...cda

Skrevet

Hva heter jernet du har? 

Anonymkode: d110a...eaa

Skrevet

Baguette, skrives det. Det er fordi g uttales zj foran e på fransk, så man må ha en stum u etter g-en for å gjøre den «hard» :)

 

Hilsen fransklærer

Anonymkode: 215da...71a

Skrevet
12 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Baguette, skrives det. Det er fordi g uttales zj foran e på fransk, så man må ha en stum u etter g-en for å gjøre den «hard» :)

 

Hilsen fransklærer

Anonymkode: 215da...71a

Vel, du forstod hva jeg mente og det var viktigst.
Hilsen dyslektiker språkidiot hvor stavekontrollen på maskinen sviktet.

HI

Anonymkode: 09f0b...cda

Annonse

Skrevet
2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Vel, du forstod hva jeg mente og det var viktigst.
Hilsen dyslektiker språkidiot hvor stavekontrollen på maskinen sviktet.

HI

Anonymkode: 09f0b...cda

Krenkefest. 😅😅😅 Hva med å si takk istedenfor? 

Anonymkode: 6ec18...055

Skrevet
4 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Krenkefest. 😅😅😅 Hva med å si takk istedenfor? 

Anonymkode: 6ec18...055

Fordi jeg er lei av folk som ødelegger tråder ved å påpeke andres skrivefeil

Anonymkode: 09f0b...cda

Skrevet
2 minutes ago, Anonym bruker said:

Fordi jeg er lei av folk som ødelegger tråder ved å påpeke andres skrivefeil

Anonymkode: 09f0b...cda

Jeg tenker at mindre uvitenhet er noe man bør ønske velkommen. Jeg takker når noen bruker tiden sin på å lære meg noe nytt. Andre mener tydeligvis at ny kunnskap ødelegger en tråd. 

Anonymkode: 5850d...042

Skrevet
17 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Vel, du forstod hva jeg mente og det var viktigst.
Hilsen dyslektiker språkidiot hvor stavekontrollen på maskinen sviktet.

HI

Anonymkode: 09f0b...cda

Hvorfor så sur og grinete

Anonymkode: 6e0f5...889

Skrevet
10 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Fordi jeg er lei av folk som ødelegger tråder ved å påpeke andres skrivefeil

Anonymkode: 09f0b...cda

Kjære tid, det var eb veldig fin og høflig forklaring på skrivefeilen, som ikke fortjente oppgulpsvaret ditt.

Anonymkode: 6e0f5...889

Skrevet
5 timer siden, Anonym bruker skrev:

Jeg tenker at mindre uvitenhet er noe man bør ønske velkommen. Jeg takker når noen bruker tiden sin på å lære meg noe nytt. Andre mener tydeligvis at ny kunnskap ødelegger en tråd. 

Anonymkode: 

Slitsomt med besserwissere. 

Anonymkode: a797d...c64

Skrevet
4 timer siden, Anonym bruker skrev:

Slitsomt med besserwissere. 

Anonymkode: a797d...c64

Hun prøver å hjelpe deg. Rettskriving er så utrolig viktig for førsteinntrykket. 

Anonymkode: d09cf...fa7

Skrevet
10 timer siden, Anonym bruker skrev:

Vel, du forstod hva jeg mente og det var viktigst.
Hilsen dyslektiker språkidiot hvor stavekontrollen på maskinen sviktet.

HI

Anonymkode: 09f0b...cda

Synes du fikk et hyggelig svar! Greit å lære seg litt ting og ikke bare skylde på dysleksi (utrolig mange på forumet her som påstår de har det) og stavekontroll.

Anonymkode: a62cf...5a3

Skrevet
10 timer siden, Anonym bruker skrev:

Vel, du forstod hva jeg mente og det var viktigst.
Hilsen dyslektiker språkidiot hvor stavekontrollen på maskinen sviktet.

HI

Anonymkode: 09f0b...cda

Du vet du har skutt deg selv i foten, når du angriper en som prøver å være hyggelig, og samtidig påstår du har dysleksi uten å ha det. 

Anonymkode: 898ab...1ad

Skrevet
17 timer siden, Anonym bruker skrev:

Det er noen gode baguette brød på Meny av merket Brioche (tror merket er det), de har også pølsebrød og hamburger brød, de er veldig gode i slike toast jern.. en favoritt her i huset og blant venner av barna.

Anonymkode: 4c9cb...adf

Heldigvis skrev du hvertfall baguette og ikke baugett som HI..  Brioche er ikke merket, brioche er et bakverk og feks Hattings har laget en del produkter "brioche style". Tradisjonelt skal de da ha egg i, samt litt sukker.

Anonymkode: cce84...d32

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Er det vanskelig å skifte jernene?

Anonymkode: d110a...eaa

Vanskelig faktisk?? Hvor tilbakestående er du??

Anonymkode: d7161...3e8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...