Gå til innhold

Korona, konfirmasjon, 35 gjester.....servering eller buffet???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi skal ha kjøtt i mørke/soset kjøtt. Vi får det ferdig laget ved den lokale meny butikk. 

Vi blir vel 35 gjester, yngste er 14 år. 

Mtp korona og smittevern, er det nest å ha servering, altså en som legg opp maten og to som serverer til gjestene som sitt i ro. 

Eller er det best om gjestene familievis går frem og forsyner seg selv?? 

Anonymkode: 33868...869

Skrevet

Jeg ville latt familiene gå frem en og en, og hatt en bak kjelene som serverte i asjettene de holdt frem. 

Anonymkode: 3e6e8...2bc

Skrevet

Har dere leid et større offentlig lokale å være i? Hvis ikke har dere ikke lov å være mer enn 20 samlet.

Det beste er nok servering om dere er i leid lokale.

Anonymkode: d6389...6dd

Skrevet

Hør med de dere leoer lokalet av om de har severingshjelp å anbefale. Det er altid greit å ha noen som er kjent på stedet.

Anonymkode: 908da...ec4

Skrevet

Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. 

Anonymkode: b0b9a...5f2

Skrevet
5 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. 

Anonymkode: b0b9a...5f2

Det er lov i leid lokale, så lenge arrangør er smitteansvarlig og forholder seg til avstand, oppdatert navneliste, antibac og det som spørres om her; hvordan serverer mat på en trygg måte. 

Anonymkode: c075a...18b

Skrevet
5 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. 

Anonymkode: b0b9a...5f2

Jo, det er det

Anonymkode: a729e...73a

Skrevet
8 timer siden, Anonym bruker skrev:

Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. 

Anonymkode: b0b9a...5f2

Jo da, om du har en arrangør som er ansvarlig kan du det. 

Anonymkode: 3e6e8...2bc

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

Jo da, om du har en arrangør som er ansvarlig kan du det. 

Anonymkode: 3e6e8...2bc

Det er jo det jeg skriver. Kun et leid lokale tilfredsstiller ikke kravene. Man må ha en ansvarlig arrangør. Og man selv som deltaker skal ikke ha oppgaver.

Anonymkode: b0b9a...5f2

Skrevet
9 timer siden, Anonym bruker skrev:

Det er lov i leid lokale, så lenge arrangør er smitteansvarlig og forholder seg til avstand, oppdatert navneliste, antibac og det som spørres om her; hvordan serverer mat på en trygg måte. 

Anonymkode: c075a...18b

Les hva jeg skriver. Leid lokale i seg selv er ikke nok. Man må ha ansvarlig arrangør og man er selv kun deltaker uten egne oppgaver. Hvorfor spør hun da angående servering hvis hun ikke selv har oppgaver og hun har egen arrangør? 
 

fra FHI:

 

25053DDA-6210-4A18-A883-15A88BDA9171.png

Anonymkode: b0b9a...5f2

Skrevet
3 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Det er jo det jeg skriver. Kun et leid lokale tilfredsstiller ikke kravene. Man må ha en ansvarlig arrangør. Og man selv som deltaker skal ikke ha oppgaver.

Anonymkode: b0b9a...5f2

Joda, man kan være arrangør selv, og da telles du ikke med i antallet som samles. 

Anonymkode: 3e6e8...2bc

Skrevet
19 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Les hva jeg skriver. Leid lokale i seg selv er ikke nok. Man må ha ansvarlig arrangør og man er selv kun deltaker uten egne oppgaver. Hvorfor spør hun da angående servering hvis hun ikke selv har oppgaver og hun har egen arrangør? 
 

fra FHI:

 

25053DDA-6210-4A18-A883-15A88BDA9171.png

Anonymkode: b0b9a...5f2

Hvorfor er du så påståelig når du ikke vet? Det du skriver er feil. En privatperson kan være ansvarlig arrangør dersom man har leide lokaler. 

https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-arrangementer/id2703876/#tocNode_11

image.thumb.png.0e76ee3d1dedfd58652f858eb75f5f7e.png

 

Anonymkode: 3a895...cdd

Skrevet

Til HI: Jeg ville enten ha lagt opp maten på tallerkener og servert, eller hatt en eller to som sto og serverte når en og en familie kom frem. 

Anonymkode: 3a895...cdd

Skrevet

Vi har leid en kantine og står som ansvarlig.  Kantina er stor nok til å huse arrangører, kjøkkenhjelp, konfirmant og gjester samtidig som 1 meter regelen overholdes mellom alle som må holde avstand. 

Anonymkode: 33868...869

Skrevet

Vi hadde buffet der to personer med hansker og munnbind serverte på tallerken etter eget ønske. Fungerte veldig greit og skapte ikke kø. Vi hadde laget i stand endel ferdig smurt som feks karbonade og slikt. Ellers så hadde vi brød, salat og smør på hvert enkelt bord som vi fylte opp ved behov. Gjestene satt familievis på bordene. 

Anonymkode: 94213...f4c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...