Anonym bruker Skrevet 14. september 2020 #1 Skrevet 14. september 2020 Vi skal ha kjøtt i mørke/soset kjøtt. Vi får det ferdig laget ved den lokale meny butikk. Vi blir vel 35 gjester, yngste er 14 år. Mtp korona og smittevern, er det nest å ha servering, altså en som legg opp maten og to som serverer til gjestene som sitt i ro. Eller er det best om gjestene familievis går frem og forsyner seg selv?? Anonymkode: 33868...869
Anonym bruker Skrevet 14. september 2020 #2 Skrevet 14. september 2020 Jeg ville latt familiene gå frem en og en, og hatt en bak kjelene som serverte i asjettene de holdt frem. Anonymkode: 3e6e8...2bc
Anonym bruker Skrevet 14. september 2020 #3 Skrevet 14. september 2020 Har dere leid et større offentlig lokale å være i? Hvis ikke har dere ikke lov å være mer enn 20 samlet. Det beste er nok servering om dere er i leid lokale. Anonymkode: d6389...6dd
Anonym bruker Skrevet 14. september 2020 #4 Skrevet 14. september 2020 Hør med de dere leoer lokalet av om de har severingshjelp å anbefale. Det er altid greit å ha noen som er kjent på stedet. Anonymkode: 908da...ec4
Anonym bruker Skrevet 14. september 2020 #5 Skrevet 14. september 2020 Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. Anonymkode: b0b9a...5f2
Anonym bruker Skrevet 14. september 2020 #6 Skrevet 14. september 2020 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. Anonymkode: b0b9a...5f2 Det er lov i leid lokale, så lenge arrangør er smitteansvarlig og forholder seg til avstand, oppdatert navneliste, antibac og det som spørres om her; hvordan serverer mat på en trygg måte. Anonymkode: c075a...18b
Anonym bruker Skrevet 14. september 2020 #7 Skrevet 14. september 2020 5 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. Anonymkode: b0b9a...5f2 Jo, det er det Anonymkode: a729e...73a
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #8 Skrevet 15. september 2020 8 timer siden, Anonym bruker skrev: Det er jo ikke lov å samles fler enn 20 stykker. Selv ikke i leid lokale. Da må det være en offisiell arrangør (hotell etc) som også har ansvaret for smittevern. Og da bestemmer vel heller ikke dere hvordan det skal serveres. Anonymkode: b0b9a...5f2 Jo da, om du har en arrangør som er ansvarlig kan du det. Anonymkode: 3e6e8...2bc
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #9 Skrevet 15. september 2020 1 time siden, Anonym bruker skrev: Jo da, om du har en arrangør som er ansvarlig kan du det. Anonymkode: 3e6e8...2bc Det er jo det jeg skriver. Kun et leid lokale tilfredsstiller ikke kravene. Man må ha en ansvarlig arrangør. Og man selv som deltaker skal ikke ha oppgaver. Anonymkode: b0b9a...5f2
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #10 Skrevet 15. september 2020 9 timer siden, Anonym bruker skrev: Det er lov i leid lokale, så lenge arrangør er smitteansvarlig og forholder seg til avstand, oppdatert navneliste, antibac og det som spørres om her; hvordan serverer mat på en trygg måte. Anonymkode: c075a...18b Les hva jeg skriver. Leid lokale i seg selv er ikke nok. Man må ha ansvarlig arrangør og man er selv kun deltaker uten egne oppgaver. Hvorfor spør hun da angående servering hvis hun ikke selv har oppgaver og hun har egen arrangør? fra FHI: Anonymkode: b0b9a...5f2
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #11 Skrevet 15. september 2020 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det er jo det jeg skriver. Kun et leid lokale tilfredsstiller ikke kravene. Man må ha en ansvarlig arrangør. Og man selv som deltaker skal ikke ha oppgaver. Anonymkode: b0b9a...5f2 Joda, man kan være arrangør selv, og da telles du ikke med i antallet som samles. Anonymkode: 3e6e8...2bc
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #12 Skrevet 15. september 2020 19 minutter siden, Anonym bruker skrev: Les hva jeg skriver. Leid lokale i seg selv er ikke nok. Man må ha ansvarlig arrangør og man er selv kun deltaker uten egne oppgaver. Hvorfor spør hun da angående servering hvis hun ikke selv har oppgaver og hun har egen arrangør? fra FHI: Anonymkode: b0b9a...5f2 Hvorfor er du så påståelig når du ikke vet? Det du skriver er feil. En privatperson kan være ansvarlig arrangør dersom man har leide lokaler. https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-koronasituasjonen/sporsmal-og-svar-om-arrangementer/id2703876/#tocNode_11 Anonymkode: 3a895...cdd
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #13 Skrevet 15. september 2020 Til HI: Jeg ville enten ha lagt opp maten på tallerkener og servert, eller hatt en eller to som sto og serverte når en og en familie kom frem. Anonymkode: 3a895...cdd
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #14 Skrevet 15. september 2020 Vi har leid en kantine og står som ansvarlig. Kantina er stor nok til å huse arrangører, kjøkkenhjelp, konfirmant og gjester samtidig som 1 meter regelen overholdes mellom alle som må holde avstand. Anonymkode: 33868...869
Anonym bruker Skrevet 15. september 2020 #15 Skrevet 15. september 2020 Vi hadde buffet der to personer med hansker og munnbind serverte på tallerken etter eget ønske. Fungerte veldig greit og skapte ikke kø. Vi hadde laget i stand endel ferdig smurt som feks karbonade og slikt. Ellers så hadde vi brød, salat og smør på hvert enkelt bord som vi fylte opp ved behov. Gjestene satt familievis på bordene. Anonymkode: 94213...f4c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå