Gå til innhold

Mat i bryllup


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tror ikke jeg ønsker å legge så mye penger i mat at jeg vil servere biff til gjestene, så tenker kanskje gryte eller koldtbord, siden det er noe som kan ordnes selv (med hjelp) på forhånd. Hva tenker dere? Vi ønsker jo et fint bryllup, men likevel ikke overdådig, med en løs og ledig stemning. 

Anonymkode: fa126...b4e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kjør på!

Anonymkode: 36cab...e0f

Skrevet

Vi hadde koldtbord og tapas, helt perfekt😊

Anonymkode: 0825e...6b0

Skrevet

Vi hadde koldtbord.. Noe for alle 😉

Anonymkode: fc615...0d8

Skrevet

Koldtbord er flott. Gryte syns jeg blir for kjipt om det ikke finnes alternativ.

Anonymkode: 6a144...b31

Skrevet

Ha gjerne gryte som en del av koldtbordet.

Anonymkode: 247a8...47c

Skrevet (endret)
3 timer siden, Anonym bruker skrev:

Jeg tror ikke jeg ønsker å legge så mye penger i mat at jeg vil servere biff til gjestene, så tenker kanskje gryte eller koldtbord, siden det er noe som kan ordnes selv (med hjelp) på forhånd. Hva tenker dere? Vi ønsker jo et fint bryllup, men likevel ikke overdådig, med en løs og ledig stemning. 

Anonymkode: fa126...b4e

Jeg syns det er helt greit å ha det mindre stiv men jeg setter spørsmåltegn til din motivasjon bak det. Du ønsker ikke legge penger i mat til dine gjester? Hva har du tenkt prioritere, kjolen din? Jeg er vant til og gjør det selv, nemlig sette gjester på førsteplass. De fortjener det beste jeg har råd til.

Endret av Mia_73
skrivefeil
Skrevet

Hvor og hvordan dere skal ha bryllupet har litt å si på hva dere kan velge av mat syns jeg. Min søster giftet seg i hagen på hytta. Hadde ett kjempe fint telt og stort, 50m fra vannet og utsiktet skapte stemningen for dagen. Gjestene hadde fått beskjed om å ikke komme i stiletthæler. Maten var toro gryterett, baguetter og salat. Maten ble servert på bordet slik at ingen måtte gå rundt, det hadde ikke passet der. 
 

Det som var litt morsomt var at folk i ettertid spurte om oppskriften på maten. De ble litt paffe når vi sa det var toro meksikansk og amerikansk gryte som var blandet. Det er min søster og svogers favoritt merkelig nok, så for de så var ikke det unormalt. Hyttenaboer laget maten mens vi var i kirken, baguettene gikk i ovnen når vi begynte å komme slik at de var varme. En kjempe fin og perfekt dag, den ble så formell og uformell som brudeparet ønsket seg. 

Anonymkode: e6a6d...82e

Skrevet

Vi hadde en blanding av tapas og koldtbord,

Anonymkode: 7ef78...1d4

Skrevet

Toro gryte? Spiser ikke det til vanlig engang. 

Anonymkode: f1412...10e

Skrevet
På 30.8.2020 den 14.13, Anonym bruker skrev:

Toro gryte? Spiser ikke det til vanlig engang. 

Anonymkode: f1412...10e

Men herregud da, nei. Du skjønner at det finnes litt andre måter å lage mat på enn fra pose?

Anonymkode: fa126...b4e

Skrevet
På 30.8.2020 den 11.22, Mia_73 skrev:

Jeg syns det er helt greit å ha det mindre stiv men jeg setter spørsmåltegn til din motivasjon bak det. Du ønsker ikke legge penger i mat til dine gjester? Hva har du tenkt prioritere, kjolen din? Jeg er vant til og gjør det selv, nemlig sette gjester på førsteplass. De fortjener det beste jeg har råd til.

Jeg sier jo ikke at jeg ikke vil legge penger i det. Men jeg ønsker ikke å legge så mye i det, da mener jeg unødvendig mye. Jeg tror man kan kose seg like mye med en god gryte (min far er kokk og skal lage maten evnt), eller et gjennomført koldtbord. Det er VELDIG mye annet i et bryllup som koster mye penger, så jeg har ikke noe ønske om å svi bort 3/4 av budsjettet på mat, når det på ingen måte er nødvendig. 

Anonymkode: fa126...b4e

Skrevet
På 30.8.2020 den 11.06, Anonym bruker skrev:

Ha gjerne gryte som en del av koldtbordet.

Anonymkode: 247a8...47c

Ja, lurt😊

Anonymkode: fa126...b4e

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...