Anonym bruker Skrevet 5. august 2020 #1 Skrevet 5. august 2020 Jeg plukket en del kantareller i går. Det er alt for mye til å spise opp nå, men hvor store porsjoner er det passe å fryse ned? Jeg er vant til å ha bare litt kantareller som ltt eksklusivt tilbehør, men nå trenger jeg ikke tenke sånn. Dere som bruker mye sopp. Hvor mye har dere i en pakke? Anonymkode: 440b4...757
Anonym bruker Skrevet 5. august 2020 #2 Skrevet 5. august 2020 Har aldri målt/veid det jeg bruker, men uansett om det er en soppstuing eller stekt sopp så kommer det jo an på hvor mange som skal spise... Husk å dele den i mindre biter, og at sopp du fryser rå helst skal brukes innen 3 mnd. Anonymkode: 66d3e...051
Anonym bruker Skrevet 5. august 2020 #3 Skrevet 5. august 2020 11 minutter siden, Anonym bruker skrev: Har aldri målt/veid det jeg bruker, men uansett om det er en soppstuing eller stekt sopp så kommer det jo an på hvor mange som skal spise... Husk å dele den i mindre biter, og at sopp du fryser rå helst skal brukes innen 3 mnd. Anonymkode: 66d3e...051 Takk. Jeg har fosset et par kilo av de fineste rå. De er det jo lett å ta igjen passe mengde av, men det er værre med det jeg forveller. Vi er to voksne og to tenåringer til vanlig. Anonymkode: 440b4...757
Anonym bruker Skrevet 5. august 2020 #5 Skrevet 5. august 2020 1 minutt siden, sug lut skrev: Forvell det og frys bort i ca litersboks. Takk Anonymkode: 440b4...757
Optatium Skrevet 5. august 2020 #6 Skrevet 5. august 2020 Jeg forveller alltid først, og så fryser jeg det i 2 dl bokser. Bedre med flere små bokser, da kan man heller ta opp flere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå