Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 13. juli 2020 #1 Del Skrevet 13. juli 2020 Det beste er jo såvidt jeg vet utover en avis på kjøkkenbenken. Men så har det seg slik at jeg ikke har noen avis. Hva kan brukes alternativt? Bakepapir og tørkerull? Andre gode ideer? Billige reker på spar denne uken😇 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #2 Del Skrevet 13. juli 2020 Kok opp saltvann. Hell rekene i et dørslag. Hell over vannet. Anonymkode: 4ce11...840 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #3 Del Skrevet 13. juli 2020 Dette ☝️ Hurtig tining er det beste for det meste av mat. Ha de i kokende vann i noen sekunder og rett over i iskaldt vann. Tinte reker som ikke er dvaske på under 5 minutter. Anonymkode: c1f75...b67 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #4 Del Skrevet 13. juli 2020 https://www.matportalen.no/matvaregrupper/tema/fisk_og_skalldyr/hva_er_den_beste_metoden_for_aa_tine_opp_reker Anonymkode: 433ac...245 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #5 Del Skrevet 13. juli 2020 Legg de i en bolle med vann en times tid, hell av vannet og spis😃 Anonymkode: 19127...ca8 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339064 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leverpostei Skrevet 13. juli 2020 #6 Del Skrevet 13. juli 2020 5 timer siden, Anonym bruker skrev: Dette ☝️ Hurtig tining er det beste for det meste av mat. Ha de i kokende vann i noen sekunder og rett over i iskaldt vann. Tinte reker som ikke er dvaske på under 5 minutter. Anonymkode: c1f75...b67 Dette stemmer jo absolutt ikke, hurtig tining er veldig sjelden det beste for mat. Hurtig avkjøling er bra. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #7 Del Skrevet 13. juli 2020 26 minutter siden, Leverpostei skrev: Dette stemmer jo absolutt ikke, hurtig tining er veldig sjelden det beste for mat. Hurtig avkjøling er bra. https://forskning.no/biokjemi-mat-mat-og-helse/slik-tiner-du-maten-best/400477 Siterer: "Tin maten din raskt Konklusjon: Den beste måten å tine frossent kjøtt eller fisk er å legge maten i kaldt vann. Matvarene må selvfølgelig ligge innpakket, så ikke vannet trenger inn i maten. Forklaringen er enkel: Vann leder varme bedre enn luft. Og jo raskere mat tines, desto bedre blir den." Anonymkode: c1f75...b67 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #8 Del Skrevet 13. juli 2020 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: https://forskning.no/biokjemi-mat-mat-og-helse/slik-tiner-du-maten-best/400477 Siterer: "Tin maten din raskt Konklusjon: Den beste måten å tine frossent kjøtt eller fisk er å legge maten i kaldt vann. Matvarene må selvfølgelig ligge innpakket, så ikke vannet trenger inn i maten. Forklaringen er enkel: Vann leder varme bedre enn luft. Og jo raskere mat tines, desto bedre blir den." Anonymkode: c1f75...b67 Men du sier kokende vann, her står det kaldt vann Anonymkode: ef1d7...976 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339162 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leverpostei Skrevet 13. juli 2020 #9 Del Skrevet 13. juli 2020 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: https://forskning.no/biokjemi-mat-mat-og-helse/slik-tiner-du-maten-best/400477 Siterer: "Tin maten din raskt Konklusjon: Den beste måten å tine frossent kjøtt eller fisk er å legge maten i kaldt vann. Matvarene må selvfølgelig ligge innpakket, så ikke vannet trenger inn i maten. Forklaringen er enkel: Vann leder varme bedre enn luft. Og jo raskere mat tines, desto bedre blir den." Anonymkode: c1f75...b67 https://www.mattilsynet.no/mat_og_vann/matservering/startpakke/mathaandtering.35130 Mattilsynet er ikke enig, men jeg er ingen ekspert, altså. Har alltid lært at mat skal tines langsomt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #10 Del Skrevet 13. juli 2020 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Men du sier kokende vann, her står det kaldt vann Anonymkode: ef1d7...976 Ja for på reker egner det seg godt. Skal ikke ligge der lenge, bare oppi noen sekunder, max 60, og rett over i isvann. Da får man hurtig tinte og rett spisetemperatur. Anonymkode: c1f75...b67 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339165 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #11 Del Skrevet 13. juli 2020 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ja for på reker egner det seg godt. Skal ikke ligge der lenge, bare oppi noen sekunder, max 60, og rett over i isvann. Da får man hurtig tinte og rett spisetemperatur. Anonymkode: c1f75...b67 Kan de rett i vannet, i et dørslag f.eks, eller må de pakkes inn? Anonymkode: ef1d7...976 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339166 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 13. juli 2020 #12 Del Skrevet 13. juli 2020 8 minutter siden, Anonym bruker skrev: Kan de rett i vannet, i et dørslag f.eks, eller må de pakkes inn? Anonymkode: ef1d7...976 Rett vannet. I dørslag etter runden i isvannet. Anonymkode: c1f75...b67 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144405034-hvordan-tine-reker/#findComment-149339175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå