Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #1 Skrevet 14. juni 2020 Hvilken liker du? Anonymkode: 181b1...159
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #2 Skrevet 14. juni 2020 Den fra jocobs. Selges på meny Anonymkode: 65b37...a33
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #3 Skrevet 14. juni 2020 Bjerkes. Her i byen har de fleste butikker den, usikker på om den er de fleste butikker ellers i landet. Anonymkode: 9eef6...635
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #5 Skrevet 14. juni 2020 Bare nesten svar på det du lurer på, men jeg pleier å bruke ferdig majones å ha hvitløk i. Veldig enkelt og mye bedre enn ferdig. Anonymkode: 12ba8...9da
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #6 Skrevet 14. juni 2020 Utrolig nok syns jeg faktisk Rema 1000 sin egen er best. Anonymkode: 2ec77...8a7
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #7 Skrevet 14. juni 2020 Jeg ville gått innom en tapasrestaurant og kjøpt. Har tilgode å smake en grei butikk-kjøpt. Det er også enkelt og kjapt å lage selv. Anonymkode: 97fc3...b4e
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #8 Skrevet 14. juni 2020 Det tar 5 min å lage selv! Mye bedre enn butikkjøpt! du trenger: bolle visp 1 fedd hvitløk, finhakket 1 ts dijon sennep 1ts hvitvinseddik klype salt 2 eggeplommer 2 dl nøytral olje (raps/solsikke) Visp eggeplommer med hvitløk, salt, sennep og eddik til det er godt blandet. Hell oljen i en tynn stråle med du visper. voila! Anonymkode: bffe6...f51
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #9 Skrevet 14. juni 2020 9 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det tar 5 min å lage selv! Mye bedre enn butikkjøpt! du trenger: bolle visp 1 fedd hvitløk, finhakket 1 ts dijon sennep 1ts hvitvinseddik klype salt 2 eggeplommer 2 dl nøytral olje (raps/solsikke) Visp eggeplommer med hvitløk, salt, sennep og eddik til det er godt blandet. Hell oljen i en tynn stråle med du visper. voila! Anonymkode: bffe6...f51 Haha, det hadde jeg også lyst til å svare, bare at jeg bruker stavmikser, og 50/50 oliven- og nøytral olje😉 Men siden HI understreket butikkkjøpt tenkte jeg hun ville mislike husmor-svaret😜 Anonymkode: 48b54...368
amandine Skrevet 14. juni 2020 #10 Skrevet 14. juni 2020 13 minutter siden, Anonym bruker skrev: Haha, det hadde jeg også lyst til å svare, bare at jeg bruker stavmikser, og 50/50 oliven- og nøytral olje😉 Men siden HI understreket butikkkjøpt tenkte jeg hun ville mislike husmor-svaret😜 Anonymkode: 48b54...368 Jeg gjør som deg, med stavmikser. Kjappere enn butikken. Og bedre..
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #11 Skrevet 14. juni 2020 Jeg har kjøpt to, ene husket jeg ikke hva het, var virkelig ikke god. Andre var fra Jacobs. Men støtter de andre som lager selv. Det er kjapt og enkelt. Jeg bruker også stavmikser. Eneste som jeg vil legge til det de andre har sagt er at det er veldig viktig at alle ingrediensene har samme temperatur når du mikser dem sammen, hvis ikke kan den skille seg. Men som regel kan du trikse til det også ved å sette til litt mer olje. Anonymkode: 9f761...a3d
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #12 Skrevet 14. juni 2020 Det er ikke noen grunn til å veie møkk på gullvekt . Anonymkode: 7c9cf...0fb
Anonym bruker Skrevet 14. juni 2020 #13 Skrevet 14. juni 2020 Lohmanders (eller noe sånt) Anonymkode: 9468d...3d6
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2020 #14 Skrevet 15. juni 2020 9 timer siden, Anonym bruker skrev: Bare nesten svar på det du lurer på, men jeg pleier å bruke ferdig majones å ha hvitløk i. Veldig enkelt og mye bedre enn ferdig. Anonymkode: 12ba8...9da Men det har jo absolutt ingenting med aioli å gjøre. Selv om det jo selvsagt er hvitløk i aioli. Anonymkode: aa418...292
Soon to be mum Skrevet 15. juni 2020 #15 Skrevet 15. juni 2020 Jakobs sin som de lager i kjelleren på den originale Jakobs-butikken på Holtet. Men det fordrer jo at du bor i Oslo. Ellers aner jeg ikke, da vi bruker sånt veldig sjeldent.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå