Gå til innhold

Hvitvinseddik i stedet for riseddik til sushi, blir det godt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Leste at man kunne erstattes riseddik med hvitvinseddik. Jeg skal ha det til sushi-risen. Men det lukter jo så utrolig "sterkt". Er dette virkelig en god erstatter for riseddik? 

Anonymkode: 589d0...0db

Skrevet

Aner ikke, for jeg spiser ikke sushi. Men riseddik og hvitvinseddik har så forskjellig smak at jeg hadde ikke byttet det ene med det andre. I alle fall ikke der man kan smake eddiken mer enn såvidt ane den. Men du kan jo bare smake på eddiken og kjenne om du liker smaken, for gjør det det, er det bare å bruke den. 

Anonymkode: 76989...c07

Skrevet

Er det noe annet jeg kan bruke over risen da? Klar eddik 7 % har jeg, men den er jo sterk den også... 

Anonymkode: 589d0...0db

Skrevet

Joda, det funker. Men tilpass mengden. Jeg har brukt både det og eplecidereddik. Ha evt litt ekstra sukker i. 

Anonymkode: cb431...d1b

Skrevet

Kan jeg blande ut eddiken litt og evt med hva? 

Anonymkode: 589d0...0db

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...