Anonym bruker Skrevet 14. april 2020 #1 Skrevet 14. april 2020 Skal lage hjemmelaget sushi for første gang. Butikken hadde ikke "sushi-laks" (jeg skal lage maki). Kan jeg bruke helt vanlig laksefilet fra Lofoten? Den gikk ut på dato idag, men jeg satte den i fryseren og tenkte å tine den i morgen.. Og, noen som vet hvordan kokkene klarer å få det frityrstekte laget helt ytterst på rullen, uten at laksen inni stekes? Anonymkode: 007e7...58e
Anonym bruker Skrevet 14. april 2020 #2 Skrevet 14. april 2020 Nei selvsagt kan du ikke bruke den. Anonymkode: 32a08...65b
Anonym bruker Skrevet 14. april 2020 #3 Skrevet 14. april 2020 Hva heter laksen jeg trenger? Anonymkode: 007e7...58e
Anonym bruker Skrevet 14. april 2020 #4 Skrevet 14. april 2020 Ikke bruk laks som har gått ut på dato nei! Laksen må være så fersk som mulig. Ferskest mulig Salmalaks er bra, jeg bruker back loin fra Salma. Anonymkode: 811f0...69a
Anonym bruker Skrevet 14. april 2020 #5 Skrevet 14. april 2020 Du kan bruke vanlig laks, men du bruker ikke laks som er ute på dato når du spiser den rå!!! Jeg pleier å kjøpe loins, Salma. Det fritere utenpå er nettopp det .. fritert. Lag tempura og fritér. Anonymkode: 7fe43...fa4
Anonym bruker Skrevet 14. april 2020 #7 Skrevet 14. april 2020 Du må kjøpe en ny pakke laks og gi den et døgn i fryseren før du kan lage sushi med den. Mat som har gått ut på dato må ikke spises uten å tilberedes først. Anonymkode: 92a2c...4b3
Anonym bruker Skrevet 14. april 2020 #8 Skrevet 14. april 2020 Jeg bruker salma laks, eller fersk laks, som fryses i minst 1 døgn. Her så vet jeg hvilke dager de forskjellige fisketypene kommer inn, så jeg kan kjøpe de ferskest mulig, så de kan brukes til sushi. Hadde aldri brukt laks gått ut på dato. Anonymkode: 3156f...927
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå