Gå til innhold

Hvordan varme opp igjen ferdig stekt lammelår?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi valgte å holde på tradisjonen med lammelår i påsken, men uten besøk. Dette førte jo da til mye rester som jeg puttet i fryseren.

Hvordan tine og varme dette perfekt opp, uten at kjøttet blir tørt? Kan vi ta det som lammelår en søndag, eller bør vi bruke det i en gryterett eller lignende? Tips mottas med stor takk, gjerne med oppskrift😉👍

Anonymkode: 9322e...dec

Fortsetter under...

Skrevet

Tørt blir det uansett. Hadde heller brukt det i gryte.

Anonymkode: 2a833...e74

Skrevet

Jeg hadde pakket det inn i folie og varmet det på 70 grader. Da vil du ikke gå over kjernetemperaturen du kanskje hadde i utgangspunktet?

Skrevet

Takker for gode tips. Det er såpass mye kjøtt igjen, at vi muligens kan prøve både linsesuppe, og det å varme det opp på lav temperatur. Så får vi se hvordan det går😉👍

Anonymkode: 9322e...dec

Skrevet

Vi skal ha lammekebab i morgen, i pita. 

Anonymkode: 4794b...a8c

Annonse

Skrevet

 

Anonymkode: b9df6...3e6

Skrevet
1 time siden, Anonym bruker skrev:

 

Anonymkode: b9df6...3e6

Takk!! Her var det mange gode tips😋.

hi

Anonymkode: 9322e...dec

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...