Anonym bruker Skrevet 12. april 2020 #1 Skrevet 12. april 2020 Vi valgte å holde på tradisjonen med lammelår i påsken, men uten besøk. Dette førte jo da til mye rester som jeg puttet i fryseren. Hvordan tine og varme dette perfekt opp, uten at kjøttet blir tørt? Kan vi ta det som lammelår en søndag, eller bør vi bruke det i en gryterett eller lignende? Tips mottas med stor takk, gjerne med oppskrift😉👍 Anonymkode: 9322e...dec
Anonym bruker Skrevet 12. april 2020 #2 Skrevet 12. april 2020 Tørt blir det uansett. Hadde heller brukt det i gryte. Anonymkode: 2a833...e74
Anonym bruker Skrevet 12. april 2020 #3 Skrevet 12. april 2020 Hva med å prøve noe nytt? Denne skal jeg lage i morgen. https://www.godt.no/oppskrift/5034/linsesuppe-med-lam-og-koriander Anonymkode: bb046...b5a
amandine Skrevet 12. april 2020 #4 Skrevet 12. april 2020 Jeg hadde pakket det inn i folie og varmet det på 70 grader. Da vil du ikke gå over kjernetemperaturen du kanskje hadde i utgangspunktet?
Anonym bruker Skrevet 12. april 2020 #5 Skrevet 12. april 2020 Takker for gode tips. Det er såpass mye kjøtt igjen, at vi muligens kan prøve både linsesuppe, og det å varme det opp på lav temperatur. Så får vi se hvordan det går😉👍 Anonymkode: 9322e...dec
Anonym bruker Skrevet 12. april 2020 #6 Skrevet 12. april 2020 Vi skal ha lammekebab i morgen, i pita. Anonymkode: 4794b...a8c
Anonym bruker Skrevet 13. april 2020 #8 Skrevet 13. april 2020 1 time siden, Anonym bruker skrev: Anonymkode: b9df6...3e6 Takk!! Her var det mange gode tips😋. hi Anonymkode: 9322e...dec
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå