Anonym bruker Skrevet 26. mars 2020 #1 Skrevet 26. mars 2020 Hvordan blir baksten om man bruker litt fløte? I rundstykkene skal det både melk og vann, så jeg kan evt bare bruke litt mer vann? Eller skal jeg ta litt fløte? I bollene skal det kun være melk, men de blir vel ikke dårligere med litt fløte, eller er det bedre å bruke litt vann?🙈 Anonymkode: 3569a...152
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2020 #2 Skrevet 26. mars 2020 Fløyte går helt fint .. mer fett gjør bare bollene bedre 😃 Anonymkode: ee9f0...1ef
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 26. mars 2020 #3 Skrevet 26. mars 2020 Vann eller fløte begge går fint. Evt halvt om halvt med vann og fløte.
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2020 #5 Skrevet 26. mars 2020 Både vann pg fløte går fint. Som regel blir det best med fløte. Anonymkode: 75308...c2e
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2020 #6 Skrevet 26. mars 2020 Jeg hadde bare brukt vann i stedet for melk. De beste rundstykkene jeg lager er bare lagd på vann Anonymkode: c41e5...591
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2020 #7 Skrevet 26. mars 2020 Supert, tusen takk for kjappe svar👏😄😄 Anonymkode: 3569a...152
Anonym bruker Skrevet 26. mars 2020 #8 Skrevet 26. mars 2020 1 time siden, Anonym bruker skrev: Fløyte går helt fint .. mer fett gjør bare bollene bedre 😃 Anonymkode: ee9f0...1ef Pass på at det ikke piper i halsen når du svelger bollebiten da Anonymkode: e4c6a...cac
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå