Gå til innhold

Steke grovbrød på varmluft eller over-/undervarme?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva gjør dere?

Anonymkode: fc2b0...3be

Fortsetter under...

Skrevet

Begge deler.

Anonymkode: 9d2ee...3dc

Skrevet

Jeg bruker bare over og undervarme. Når jeg tenker meg om tror jeg ikke jeg bruker varmluft til noe? 

Skrevet

Over og undervarme, på nederste rille.

Skrevet

Bruker varmluft til baking. 210-225c 

Til pizza er det undervarme varmluft 275c 

Skrevet

Over og undervarme, men steker alltid brød i gryte. Synes skorpa blir best da.

Annonse

Skrevet

Jeg steker flere brød enn jeg får ved siden av hverandre, så jeg steker i to høyder med varmluft. 

Anonymkode: f9aff...791

Skrevet
1 time siden, Ileus skrev:

Over og undervarme, men steker alltid brød i gryte. Synes skorpa blir best da.

Enig, gryte er best 👍

Anonymkode: a5d82...2a1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...