Anonym bruker Skrevet 25. februar 2020 #1 Skrevet 25. februar 2020 Hva gjør dere? Anonymkode: fc2b0...3be
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2020 #2 Skrevet 25. februar 2020 Begge deler. Anonymkode: 9d2ee...3dc
Optatium Skrevet 25. februar 2020 #3 Skrevet 25. februar 2020 Jeg bruker bare over og undervarme. Når jeg tenker meg om tror jeg ikke jeg bruker varmluft til noe?
frk Nilsen Skrevet 25. februar 2020 #5 Skrevet 25. februar 2020 Bruker varmluft til baking. 210-225c Til pizza er det undervarme varmluft 275c
Ileus Skrevet 25. februar 2020 #6 Skrevet 25. februar 2020 Over og undervarme, men steker alltid brød i gryte. Synes skorpa blir best da.
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2020 #7 Skrevet 25. februar 2020 Jeg steker flere brød enn jeg får ved siden av hverandre, så jeg steker i to høyder med varmluft. Anonymkode: f9aff...791
Anonym bruker Skrevet 25. februar 2020 #8 Skrevet 25. februar 2020 1 time siden, Ileus skrev: Over og undervarme, men steker alltid brød i gryte. Synes skorpa blir best da. Enig, gryte er best 👍 Anonymkode: a5d82...2a1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå