Himmel og hav Skrevet 13. februar 2020 #1 Skrevet 13. februar 2020 Har du en god oppskrift å gi bort? Kunne tenke meg å prøve å bake noen grove selv, men helst etter en velprøvd oppskrift.
Anonym bruker Skrevet 13. februar 2020 #2 Skrevet 13. februar 2020 Jeg har bakt disse flere ganger, veldig gode, og blir vellykket hver gang. Jeg og gubben synes de er kjempegode som oppskriften sier. Ungene mine synes de er littgranne vel grove da, så det hende jeg lager de med litt mer siktet hvetemel. Ungene synes de er best når jeg tar 50/50 grovt og siktet hvetemel. https://trinesmatblogg.no/recipe/polarbrod/ Anonymkode: 40ae9...40c
Himmel og hav Skrevet 13. februar 2020 Forfatter #3 Skrevet 13. februar 2020 2 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg har bakt disse flere ganger, veldig gode, og blir vellykket hver gang. Jeg og gubben synes de er kjempegode som oppskriften sier. Ungene mine synes de er littgranne vel grove da, så det hende jeg lager de med litt mer siktet hvetemel. Ungene synes de er best når jeg tar 50/50 grovt og siktet hvetemel. https://trinesmatblogg.no/recipe/polarbrod/ Anonymkode: 40ae9...40c Takk! Det var en av oppskriftene jeg hadde kikka på, men det er så greit når noen andre også har testa den. Da skal jeg prøve den.
amandine Skrevet 13. februar 2020 #4 Skrevet 13. februar 2020 150 g havregryn 500 g fibra fullkornshvetemel 350 g siktet hvetemel gjær 50 g sukker, litt salt 1 dl olje 4,5 dl melk 2 dl vann Hev godt, kjevle, stikk ut, etterhev i 10-15 minutter og stek i ca 18 minutter ved 200 grader. Jeg legger dem i poser før de er helt kalde slik at de holder seg best mulig i fryseren.
Himmel og hav Skrevet 13. februar 2020 Forfatter #5 Skrevet 13. februar 2020 7 minutter siden, amandine skrev: 150 g havregryn 500 g fibra fullkornshvetemel 350 g siktet hvetemel gjær 50 g sukker, litt salt 1 dl olje 4,5 dl melk 2 dl vann Hev godt, kjevle, stikk ut, etterhev i 10-15 minutter og stek i ca 18 minutter ved 200 grader. Jeg legger dem i poser før de er helt kalde slik at de holder seg best mulig i fryseren. Takk! Hvor mye gjær bruker du?
amandine Skrevet 13. februar 2020 #6 Skrevet 13. februar 2020 (endret) 4 minutter siden, Himmel og hav skrev: Takk! Hvor mye gjær bruker du? En knapp pakke? Jeg pleier å være litt gnien på gjæren 😊 Endret 13. februar 2020 av amandine
sug lut Skrevet 13. februar 2020 #7 Skrevet 13. februar 2020 1 time siden, amandine skrev: 150 g havregryn 500 g fibra fullkornshvetemel 350 g siktet hvetemel gjær 50 g sukker, litt salt 1 dl olje 4,5 dl melk 2 dl vann Hev godt, kjevle, stikk ut, etterhev i 10-15 minutter og stek i ca 18 minutter ved 200 grader. Jeg legger dem i poser før de er helt kalde slik at de holder seg best mulig i fryseren. Dugger ikke posene veldig da?
Anonym bruker Skrevet 13. februar 2020 #8 Skrevet 13. februar 2020 1 time siden, amandine skrev: 150 g havregryn 500 g fibra fullkornshvetemel 350 g siktet hvetemel gjær 50 g sukker, litt salt 1 dl olje 4,5 dl melk 2 dl vann Hev godt, kjevle, stikk ut, etterhev i 10-15 minutter og stek i ca 18 minutter ved 200 grader. Jeg legger dem i poser før de er helt kalde slik at de holder seg best mulig i fryseren. Hvor mange blir det sånn ca av denne porsjonen? Anonymkode: 0dc5d...bbd
amandine Skrevet 13. februar 2020 #9 Skrevet 13. februar 2020 (endret) 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: Hvor mange blir det sånn ca av denne porsjonen? Anonymkode: 0dc5d...bbd Det har jeg glemt 😊 en god stund siden jeg har bakt dem. Men nå tror jeg at jeg må ta meg en runde igjen snart. To brett? 24? Ca? Endret 13. februar 2020 av amandine
amandine Skrevet 13. februar 2020 #10 Skrevet 13. februar 2020 27 minutter siden, sug lut skrev: Dugger ikke posene veldig da? Litt, men det var en eller annen baker jeg stoler på( Schakenda eller noe sånt, usikker på hvem men troverdig) som sa at det var den gunstigste måten å gjøre det på når man fryser brød, så da gjør jeg det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå