Anonym bruker Skrevet 1. februar 2020 #1 Skrevet 1. februar 2020 Jeg ser man kan bruke både potetmel og maisenna. Hva smaker best tro? Og er det likt brunsaus med hvetemel? Anonymkode: d3b19...19c
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2020 #2 Skrevet 1. februar 2020 Jeg bruker maisenna. Synes det smaker best. Eller, da kommer det ikke noe annen smak, så det smaker bare brun saus Anonymkode: 68390...20c
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2020 #3 Skrevet 1. februar 2020 34 minutes ago, Anonym bruker said: Jeg bruker maisenna. Synes det smaker best. Eller, da kommer det ikke noe annen smak, så det smaker bare brun saus Anonymkode: 68390...20c Takk, da prøver jeg det! Bruner du smør og maisenna, eller lager du jevning? Anonymkode: d3b19...19c
☆☆☆ Skrevet 1. februar 2020 #4 Skrevet 1. februar 2020 (endret) Maizenna brun jevning, brukar den ofte. Og eg har ikkje cøliaki, den er god og praktisk. https://kolonial.no/produkter/7654-maizena-maizena-jevner-brun/ Endret 1. februar 2020 av ☆☆☆
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2020 #5 Skrevet 1. februar 2020 1 hour ago, ☆☆☆ said: Maizenna brun jevning, brukar den ofte. Og eg har ikkje cøliaki, den er god og praktisk. https://kolonial.no/produkter/7654-maizena-maizena-jevner-brun/ Ah, søren...for sent å kjøpe nå.. Hvordan lager du saus med den? Bruner du smør og mel? Anonymkode: d3b19...19c
☆☆☆ Skrevet 1. februar 2020 #6 Skrevet 1. februar 2020 14 minutter siden, Anonym bruker skrev: Ah, søren...for sent å kjøpe nå.. Hvordan lager du saus med den? Bruner du smør og mel? Anonymkode: d3b19...19c Drysser rett i krafta, buljongen eller kva som no er base for sausen.
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2020 #7 Skrevet 1. februar 2020 Jeg synes den glutenfrie ferdige fra Toro blir best. Bruker den som en base. Anonymkode: bbb9b...d41
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2020 #8 Skrevet 1. februar 2020 Bruker maisenna til alle sauser, men brun saus bruker vi ofte den ferdige glutenfrie, den er ganske god. Anonymkode: 6a4e2...005
Anonym bruker Skrevet 1. februar 2020 #9 Skrevet 1. februar 2020 Maisenna eller Maisenna brun jevning. Har faktisk helt sluttet å bruke hvetemel i brune sauser. Maisenna skal ikke brunes i smør, den skal haes rett i den ferdig kraften. Jeg koker først krafta, får skikkelig smak på den og tilsetter maisennaen. Noen ganger bruner jeg litt smør og har i krafta, eller enda enklere: Tar med noe av smøret fra kjøttkakene som stekes. Anonymkode: c0dee...426
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå