Gå til innhold

Brun saus uten gluten (hvetemel). Hva smaker best?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ser man kan bruke både potetmel og maisenna. Hva smaker best tro? Og er det likt brunsaus med hvetemel?

Anonymkode: d3b19...19c

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg bruker maisenna. Synes det smaker best. Eller, da kommer det ikke noe annen smak, så det smaker bare brun saus 

Anonymkode: 68390...20c

Skrevet
34 minutes ago, Anonym bruker said:

Jeg bruker maisenna. Synes det smaker best. Eller, da kommer det ikke noe annen smak, så det smaker bare brun saus 

Anonymkode: 68390...20c

Takk, da prøver jeg det! 

Bruner du smør og maisenna, eller lager du jevning?

Anonymkode: d3b19...19c

Skrevet
14 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Ah, søren...for sent å kjøpe nå..

Hvordan lager du saus med den? Bruner du smør og mel?

Anonymkode: d3b19...19c

Drysser rett i krafta, buljongen eller kva som no er base for sausen. 

Annonse

Skrevet

Jeg synes den glutenfrie ferdige fra Toro blir best. Bruker den som en base. 

Anonymkode: bbb9b...d41

Skrevet

Bruker maisenna til alle sauser, men brun saus bruker vi ofte den ferdige glutenfrie, den er ganske god. 

Anonymkode: 6a4e2...005

Skrevet

Maisenna eller Maisenna brun jevning. Har faktisk helt sluttet å bruke hvetemel i brune sauser. Maisenna skal ikke brunes i smør, den skal haes rett i den ferdig kraften. Jeg koker først krafta, får skikkelig smak på den og tilsetter maisennaen. Noen ganger bruner jeg litt smør og har i krafta, eller enda enklere: Tar med noe av smøret fra kjøttkakene som stekes. 

Anonymkode: c0dee...426

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...