Gå til innhold

Hva kan jeg bruke dipmix til?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

11 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Grønsaker 

 Kutt opp gulrot, kålrot, agurk, selleri  - eller hva du liker , i staver og dypp i dippen.  Kjempegodt! 👍

Anonymkode: 38b7e...6e8

For da brukes det ikke som dip? 
 

erstatte dressing. Bruke kesam i stedet for rømme. Eller bruke det som saus, eller som en del av krydderblanding på stekt kjøtt/fisk...

Anonymkode: db6b4...24d

Takk for svar.

HAR dere prøvd det som krydder på kjøtt og annet? Jeg vet det kan være godt sammen med ris, som en slags saus som dere nevner... :) Vil helst ikke dippe, vi kjøper aldri potetgull. Disse er flere år gamle :P

Anonymkode: 885a3...211

Annonse

46 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Takk for svar.

HAR dere prøvd det som krydder på kjøtt og annet? Jeg vet det kan være godt sammen med ris, som en slags saus som dere nevner... :) Vil helst ikke dippe, vi kjøper aldri potetgull. Disse er flere år gamle :P

Anonymkode: 885a3...211

Du kan ha det som dressing til pastasalat.

3 timer siden, Anonym bruker skrev:

Takk for svar.

HAR dere prøvd det som krydder på kjøtt og annet? Jeg vet det kan være godt sammen med ris, som en slags saus som dere nevner... :) Vil helst ikke dippe, vi kjøper aldri potetgull. Disse er flere år gamle :P

Anonymkode: 885a3...211

Hvis de er flere år gamle hadde jeg kastet dem...

Anonymkode: 6f268...037

På 11.1.2020 den 20.59, Anonym bruker skrev:

Hvis de er flere år gamle hadde jeg kastet dem...

Anonymkode: 6f268...037

Dummeste jeg har lest.

De gjorde en test på supper/sauer som var 10+ år gamle, eller mer, og de var like gode enda. Slikt holder nærmest evig, det ENESTE som KAN skje er at noe av smaken blir mildere.

Anonymkode: 885a3...211

På 11.1.2020 den 19.03, Anonym bruker skrev:

Ja, det kan jo prøves :) Har du prøvd det? Prøvde å google, men kanskje mer hell om jeg googler på engelsk...

Anonymkode: 885a3...211

Ja vi har det ofte. Bare lage som vanlig dipp.

Annonse

Har en bekjent som blander holiday dipmix med rømme og bruker det som saus/dressing i baguette sammen med paprika, løk, mais og kjøttdeig, skal visstnok være veldig godt, men har ikke prøvd det sjøl enda ☺️

Anonymkode: 6ff60...89d

38 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Har en bekjent som blander holiday dipmix med rømme og bruker det som saus/dressing i baguette sammen med paprika, løk, mais og kjøttdeig, skal visstnok være veldig godt, men har ikke prøvd det sjøl enda ☺️

Anonymkode: 6ff60...89d

nice :)

Anonymkode: 885a3...211

11 timer siden, Anonym bruker skrev:

Dummeste jeg har lest.

De gjorde en test på supper/sauer som var 10+ år gamle, eller mer, og de var like gode enda. Slikt holder nærmest evig, det ENESTE som KAN skje er at noe av smaken blir mildere.

Anonymkode: 885a3...211

De blir harske...

Anonymkode: 6f268...037

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...