Anonym bruker Skrevet 23. desember 2019 #1 Skrevet 23. desember 2019 Eller er det best å lage den i morgen? Anonymkode: 07478...d6c
Bruker3 Skrevet 23. desember 2019 #2 Skrevet 23. desember 2019 Krem holder seg ikke så bra, og særlig multekrem blir vannete og fælt av å stå
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2019 #3 Skrevet 23. desember 2019 Riskrem kan du fint lage i dag, men multekremen ville jeg ventet med. Anonymkode: 11a21...48d
Anonym bruker Skrevet 23. desember 2019 #4 Skrevet 23. desember 2019 Lag klar grøten til riskrem, og ev rød saus om du skal ha det, i dag. Så pisker du krem til begge deler i morgen samtidig og blander sammen grøt/krem og multer/krem rett før servering, ev rett før middagen. Dessertene skiller seg lett når det er pisket krem i. Anonymkode: 086cb...2de
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå