Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #1 Skrevet 20. november 2019 Trenger litt tips, det blir ofte det samme her. Bruker du ferske, frosne og eller grønnsaker på boks? Hva annet? Anonymkode: bc93c...a24
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #2 Skrevet 20. november 2019 Bruker ferske grønnsaker. Minimais, gulrot, Sukkererter, squash, rødløk, sopp, sånne lange bønner , vannkastanje, og sånn grønnsaks kål 😊 Anonymkode: 61a05...3fe
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #3 Skrevet 20. november 2019 Jeg kjøper wokposen, pleier å kjøpe i Sverige for der er wokposene større enn her. Jeg tar å steker litt kyllingfilet i terninger i stekepannen. Når de er ferdige, tar jeg de ut å tar i wok. Ved siden av lager jeg litt makaroner pasta, når woken er ferdig tar jeg både kyllingfilet og pasta oppi å rører alt godt sammen. På slutten tar i litt matfløten. Nydelig 😍 Anonymkode: 3a710...f6f
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #4 Skrevet 20. november 2019 42 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg kjøper wokposen, pleier å kjøpe i Sverige for der er wokposene større enn her. Jeg tar å steker litt kyllingfilet i terninger i stekepannen. Når de er ferdige, tar jeg de ut å tar i wok. Ved siden av lager jeg litt makaroner pasta, når woken er ferdig tar jeg både kyllingfilet og pasta oppi å rører alt godt sammen. På slutten tar i litt matfløten. Nydelig 😍 Anonymkode: 3a710...f6f Wokposen? Anonymkode: e30fe...4e0
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #5 Skrevet 20. november 2019 Ferske grønnsaker fra kjøleskapet; feks løk, gulrot, litt chili, hvitløk, brokkoli, grønnkål. Tar det vi har, samboeren liker godt å kjøpe de ferske wokblandingene til Rema. Så enten chilipaste og kokosmelk, eller en woksaus fra santa maria eller blue dragon. Jeg liker kokosmelk pg chilipaste best. Ris eller nudler ved siden av. Valgfritt kjøtt oppi, som kylling eller svin som wokkes før man tilsetter grønnsakene. Anonymkode: 31f28...f53
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #6 Skrevet 20. november 2019 1 time siden, Anonym bruker skrev: Wokposen? Anonymkode: e30fe...4e0 Noe ala den her:) Anonymkode: 3a710...f6f
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #7 Skrevet 20. november 2019 Kyllingfilet i biter og ferske gulrøtter, blomkål og brokkoli sammen med ris. Anonymkode: f49fd...0fe
Himmel og hav Skrevet 20. november 2019 #8 Skrevet 20. november 2019 Bruker alltid ferske grønnsaker og det kan godt være ferdige poser. Frosne bruker jeg aldri. De blir mer kokt enn wokket og virkelig ikke gode. Favoritten til kylling er pak choi, chili, gulrot, ingefær, hvitløk og vårløk. Smaker til med soyasaus og østerssaus. Til laks (som jeg baker i ovnen med teriyakisaus og sesamfrø er hvitløk, chili, ingefær, paprika, sukkererter og galiamelon. Ellers wokker jeg en del etter "man tager hva man haver". Ris eller nudler ved siden av.
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #9 Skrevet 20. november 2019 3 timer siden, Anonym bruker skrev: Ferske grønnsaker fra kjøleskapet; feks løk, gulrot, litt chili, hvitløk, brokkoli, grønnkål. Tar det vi har, samboeren liker godt å kjøpe de ferske wokblandingene til Rema. Så enten chilipaste og kokosmelk, eller en woksaus fra santa maria eller blue dragon. Jeg liker kokosmelk pg chilipaste best. Ris eller nudler ved siden av. Valgfritt kjøtt oppi, som kylling eller svin som wokkes før man tilsetter grønnsakene. Anonymkode: 31f28...f53 Takk for tips, jeg visste ikke at Rema 1000 har ferske wokblandinger. Kokosmelk har jeg aldri brukt, skal det koke eller bare varmes litt på slutten? Hvor kjøper du chilipaste? Fant ikke noe når jeg googlet Hi Anonymkode: bc93c...a24
Anonym bruker Skrevet 20. november 2019 #10 Skrevet 20. november 2019 østerssaus, minimais, løk, paprika, ev. gulrot i skiver, brokkoli, soyasaus, maisenna, salt og pepper. Og protein (kylling/okse/svin). Anonymkode: fe8eb...268
frk Nilsen Skrevet 20. november 2019 #11 Skrevet 20. november 2019 Friske grønnsaker fra kjøleskapet, nudler eller ris, kylling, svin eller biffstrimler. Bruker alltid chili, hvitløk og ingefær. Litt vann, soyasaus, lime og sweet chili. Ristede sesamfrø er godt på toppen. Eller med kokosmelk rør eller grønn currypaste.
Anonym bruker Skrevet 23. november 2019 #12 Skrevet 23. november 2019 På 20.11.2019 den 21.41, Anonym bruker skrev: Takk for tips, jeg visste ikke at Rema 1000 har ferske wokblandinger. Kokosmelk har jeg aldri brukt, skal det koke eller bare varmes litt på slutten? Hvor kjøper du chilipaste? Fant ikke noe når jeg googlet Hi Anonymkode: bc93c...a24 Kjøper på Rema, av merket Santa Maria. Koker et par minutter på slutten. Anonymkode: 31f28...f53
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå