mamma til adhd gutt<3 Skrevet 27. oktober 2019 #1 Skrevet 27. oktober 2019 Her er jeg helt på bærtur. Fikk masse oppskjært kjøtt som jeg skal bruke i ei gryte og ble plutselig usikker på hvordan jeg skal få det mørt... noen som har en super måte å gjøre det på?
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #2 Skrevet 27. oktober 2019 Du må bare koke det lenge nok. 2-4 timer Anonymkode: e0c2a...8b1
KellyTaylor Skrevet 27. oktober 2019 #3 Skrevet 27. oktober 2019 La det småkoke / trekke i mange timer i kjøttbuljong på konfyren Når jeg lager beauf b, så bruker jeg hele dagen på det.
mamma til adhd gutt<3 Skrevet 27. oktober 2019 Forfatter #4 Skrevet 27. oktober 2019 Akkurat nå, Anonym bruker skrev: Du må bare koke det lenge nok. 2-4 timer Anonymkode: e0c2a...8b1 Ok! Bruner man det i panne først? Og hvor mye vann ville du brukt til 800 gram? Takk😊
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #5 Skrevet 27. oktober 2019 Som hun over sier, det må kokes lenge, minst 2-3 timer. Du kan bare la det koke i "sausen" på gryten, så har du i resten av ingrediensene mot slutten. Anonymkode: fb43c...149
mamma til adhd gutt<3 Skrevet 27. oktober 2019 Forfatter #6 Skrevet 27. oktober 2019 Akkurat nå, KellyTaylor skrev: La det småkoke / trekke i mange timer i kjøttbuljong på konfyren Når jeg lager beauf b, så bruker jeg hele dagen på det. Tenker å sette det på nå😊 så gryta blir ferdig til i kveld.
Himmel og hav Skrevet 27. oktober 2019 #7 Skrevet 27. oktober 2019 Akkurat nå, mamma til adhd gutt<3 skrev: Ok! Bruner man det i panne først? Og hvor mye vann ville du brukt til 800 gram? Takk😊 Brun i panne og dekk med vann.
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #8 Skrevet 27. oktober 2019 1 minutt siden, mamma til adhd gutt<3 skrev: Ok! Bruner man det i panne først? Og hvor mye vann ville du brukt til 800 gram? Takk😊 Det må nesten dekke kjøttet. Anonymkode: fb43c...149
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #9 Skrevet 27. oktober 2019 Jeg bruker å steke det godt, litt mer enn jeg vanligvis hadde gjort om jeg skulle spist det bare stekt. Har jeg mye kjøtt og må steke i flere omganger har jeg det over i en kjele, men for hver gang har jeg vann i panna og lar det koke før jeg heller det over kjøttet og steker ny omgang. Så kokes kjøttet på svak varme. «Glemmer» det nesten på komfyren. Da pleier alt kjøtt å være skikkelig mørt. Vannet har kokt mer inn og fått skikkelig smak i seg som er god base for en saus. Anonymkode: 82c68...3db
mamma til adhd gutt<3 Skrevet 27. oktober 2019 Forfatter #10 Skrevet 27. oktober 2019 Takk for hjelp jenter! Da blir det mat i dag og😊
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #11 Skrevet 27. oktober 2019 Husk å skumme av da, blir mye klarere og "blankere" kraft av det og du slipper den litt grumsete gryteretten. Når vannet koker opp rundt kjøttet blir det endel skum på toppen, bare bruk en skje og fjern nå mye som mulig av det før du lar det småputre videre til det er mørt, beregn minst 3-4 timer Anonymkode: 3e821...08b
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #12 Skrevet 27. oktober 2019 Har du trykk koker er det ferdig på 45-60 min. Anonymkode: 3d344...d4c
mamma til adhd gutt<3 Skrevet 27. oktober 2019 Forfatter #13 Skrevet 27. oktober 2019 1 minutt siden, Anonym bruker skrev: Har du trykk koker er det ferdig på 45-60 min. Anonymkode: 3d344...d4c Det har jeg ikke nei😊
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #14 Skrevet 27. oktober 2019 7 minutter siden, mamma til adhd gutt<3 skrev: Det har jeg ikke nei😊 1. brun godt. 2. kok i vann/saus i 1,5-2 timer. Jeg heller mot 1,5 t for da jeg kokte i 2 ble det bare suppe. Anonymkode: 82b2f...fb7
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #15 Skrevet 27. oktober 2019 4 minutter siden, Anonym bruker skrev: 1. brun godt. 2. kok i vann/saus i 1,5-2 timer. Jeg heller mot 1,5 t for da jeg kokte i 2 ble det bare suppe. Anonymkode: 82b2f...fb7 Det kommer helt an på størrelsene på bitene og hva slags kjøtt det er og hvor på dyret det kommer fra. Anonymkode: 3d344...d4c
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #16 Skrevet 27. oktober 2019 11 minutter siden, Anonym bruker skrev: Det kommer helt an på størrelsene på bitene og hva slags kjøtt det er og hvor på dyret det kommer fra. Anonymkode: 3d344...d4c Helt sikkert. Jeg har brukt mest høyrygg. Anonymkode: 82b2f...fb7
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #17 Skrevet 27. oktober 2019 6 minutter siden, Anonym bruker skrev: Helt sikkert. Jeg har brukt mest høyrygg. Anonymkode: 82b2f...fb7 Høyrygg lar jeg putre i 3-4 timer, og det har aldri kokt sundt. Har gode biter da. Åh, nå fikk jeg lyst på en god gryte. Anonymkode: a9860...4b1
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #18 Skrevet 27. oktober 2019 1 time siden, Anonym bruker skrev: 1. brun godt. 2. kok i vann/saus i 1,5-2 timer. Jeg heller mot 1,5 t for da jeg kokte i 2 ble det bare suppe. Anonymkode: 82b2f...fb7 Nå skal ikke kjøttet koke da, kun "putre" / "trekke". Når jeg lager gryteretter kan det godt stå å småkoke i 3-4 timer, kanskje mer også, og det har aldri blitt suppe av det. Anonymkode: 25ca9...a0e
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #19 Skrevet 27. oktober 2019 2 timer siden, Anonym bruker skrev: Høyrygg lar jeg putre i 3-4 timer, og det har aldri kokt sundt. Har gode biter da. Åh, nå fikk jeg lyst på en god gryte. Anonymkode: a9860...4b1 Du har det ja? Det har ikke jeg. Etter 2 timer blir det bare suppe av det kjøttet jeg har brukt (høyrygg) Jeg kjøper bare billig dritt fra Meny og Rema 1000, sikkert derfor. Anonymkode: 82b2f...fb7
Anonym bruker Skrevet 27. oktober 2019 #20 Skrevet 27. oktober 2019 1 time siden, Anonym bruker skrev: Nå skal ikke kjøttet koke da, kun "putre" / "trekke". Når jeg lager gryteretter kan det godt stå å småkoke i 3-4 timer, kanskje mer også, og det har aldri blitt suppe av det. Anonymkode: 25ca9...a0e Småkoke er koke. Trekke er trekke, det skal ikke trekke, det kan godt småkoke. Skrev jeg fosskoke? Anonymkode: 82b2f...fb7
mamma til adhd gutt<3 Skrevet 27. oktober 2019 Forfatter #21 Skrevet 27. oktober 2019 Kjøttet har kokt til nå og ble helt perfekt😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå