Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2019 #1 Skrevet 12. oktober 2019 Vi er vanligvis late og kjøper ferdig-bunn, men har lyst til å prøve å lage den selv😊 Anonymkode: faa18...ff9
Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2019 #2 Skrevet 12. oktober 2019 Når jeg lager langpannepizza lager jeg skikkelig 80-tallspizza med tykk bunn. 900 g hvetemel 1 pk gjær 1 ts salt 0.5 dl olivenolje 5 dl lunkent vann Anonymkode: 2f300...0d0
Optatium Skrevet 12. oktober 2019 #3 Skrevet 12. oktober 2019 Jeg bruker 3dl vann, gjær, en slump olje og salt, fyller opp med mel. Ikke for mye, da blir deigen altfor kompakt. Nok til en langpanne☺️
Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2019 #4 Skrevet 12. oktober 2019 Jeg bruker 4 dl lunkent vann, litt olje (et par spiseskjeer), litt salt, nesten en hel pakke tørrgjær og mel til passe konsistens. Bedre den er litt klissete enn litt tørr. Lar den heve mens jeg steker kjøttdeig og deler opp grønnsaker, så kjevler jeg den ut, tar på det jeg ønsker og lar den etterheve mens stekeovnen blir varm. Anonymkode: c5f5b...817
Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2019 #5 Skrevet 12. oktober 2019 43 minutter siden, Anonym bruker skrev: Når jeg lager langpannepizza lager jeg skikkelig 80-tallspizza med tykk bunn. 900 g hvetemel 1 pk gjær 1 ts salt 0.5 dl olivenolje 5 dl lunkent vann Anonymkode: 2f300...0d0 Jeg lager også skikkelig 80-talls bunn, men her har du vel til 2 bunner? Anonymkode: edf9f...04f
Anonym bruker Skrevet 12. oktober 2019 #6 Skrevet 12. oktober 2019 Det er godt med gastromat i deigen eller maldonsalt på pizzakanten Anonymkode: ffeda...d30
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå