Gå til innhold

Hvilke tilbehør til Kalkunfilet?


Anbefalte innlegg

Tenkte å kjøpe en sånn med kalkunfilet til søndag når foreldrene mine kommer på middag. Jeg er helt elendig på matlaging så er det en god Toro saus som passer til denne? Å er det vanlig å ha ris eller poteter til?

Screenshot_20191003-113737_Chrome.jpg

Anonymkode: b67a7...428

Fortsetter under...

Dersom du skal ha ris og salat til så passer det fint med tipset du har fått her med kylling bretagnesausen, men skal du ha poteter til så ville jeg heller hatt fløtesaus blandet med viltsaus når du spør etter toro. Det er nydelig blanding. Så kan du da ha gulrot og viltgrønnsaker til. 

 

Anonymkode: 318ea...03e

Den fileten ligger vel i en stekepose? Om du lager fløtesaus og heller stekeskyen fra posen i sausen blir det veldig godt. 

Men jeg ville absolutt lagt et par tiere ekstra i å lage base-saus fremfor posesaus. De basesausene er veldig gode, mye bedre enn posene. Soppssausen er også veldig god. 

https://www.toro.no/vaare-produkter/smaksrik-base-til-soppsaus/

Anonymkode: 83d15...d78

Annonse

Bakte rotgrønnsaker sammen med småpoteter og hel sjalottløk. Lag fløtesaus av stekekraften og fløte, salt og pepper. 

Søtpotetmos, stekt rosenkål(ikke frossen), rødløk, aspargesbønner og valnøtter. Fløtesaus med kantareller (stek litt kantareller og lag en enkel fløtesaus over) 

Brateng saus er en god saus, vil du gjøre den enda bedre smelter du smøret og har i litt hvitløk, hakket paprika og purre. La dette surre litt på halv varme slik at det ikke blir svidd, men godt mørt før du blander inn resten som står på posen. Selv ungen min som ikke liker paprika eller purre, liker sausen bedre når jeg gjør slik. Jeg finhakker nok mer enn vanlig, men da ser ikke ungen som ikke liker at det er i så godt. Smaker til med paprikapulver og litt chilipulver om jeg skal ha litt sterke smak. 

Jeg liker best ris, men ungene liker fløtegratinerte poteter. Vi er ikke så glade i salat så vi har kokte grønnsaker eller rå grønnsaker i staver til. Skal vi har besøk er det ofte grønnsaker i staver for da kan jeg lage det i god tid, slik at jeg ikke får for mye å gjøre samtidig. Restene kan vi ha til kveld med dip. Gulrot, kålrabi/knutekål, agurk, sukkerert, paprika, stangselleri går fint i staver. Blomkål og brokkoli har vi i buketter. 

Anonymkode: 564ad...c49

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...