Anonym bruker Skrevet 4. august 2019 #1 Skrevet 4. august 2019 Tenkte og bake rundstykker nå men er tom for gjær så jeg nå:/ kan jeg bruke natron eller bakepulver istedet for gjær? Eventuelt hvor mye?? Anonymkode: 4a261...8c3
Anonym bruker Skrevet 4. august 2019 #2 Skrevet 4. august 2019 Nei, det tror jeg ikke går. Bak scones heller. Det går kjappere også https://trinesmatblogg.no/2009/08/scones/ Anonymkode: 86c5f...772
Anonym bruker Skrevet 4. august 2019 #3 Skrevet 4. august 2019 Skulle til å foreslå det samme som over her, scones. I tillegg er det mye raskere også side de ikke skal heve. Har det selv i ovnen akkurat nå. Anonymkode: c8fd5...cdb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå