Gå til innhold

Spiser du mat som har stått flere timer på bordet i romtemperatur?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

2 timer siden, Anonym bruker skrev:

Den skal jo ikke ihjelstekes så den blir sprø da. Ofte har man jo noe i kjøttdeigen feks til taco, krydder og vann og koker dette ut til slutt, da drepes evt bakterien uten at kjøttdeigen drepes og stekes ihjel. Kjøttdeig med stekeSKORPE hadde jeg ikke fått ned tror jeg. 

Anonymkode: f3251...b4b

Kjøttdeig som står på benken i flere timer har masse bakterier og giftstoffer

Anonymkode: a6563...4cb

2 minutter siden, Anonym bruker skrev:

Kjøttdeig som står på benken i flere timer har masse bakterier og giftstoffer

Anonymkode: a6563...4cb

Det har den vel nødvendigvis ikke, ikke giftstoffer hvertfall. Men fryktelig uappetittlig er det jo med mat som står og tørker på benken er det jo. 

Anonymkode: f3251...b4b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...