Gå til innhold

Skal lage tapas - spanske kjøttboller


Anbefalte innlegg

Skrevet

I sausen står det at det skal være 1 dl tørr hvitvin. Jeg har ikke det, drikker det ikke og har ikke lyst til å kjøpe ei hel flaske som ikke kommer til å bli drukket opp. Kan det sløyfes, erstattes med noe annet?

Forslag til enkle tapasretter tas i mot med takk :)

Anonymkode: 92aff...5d8

Fortsetter under...

Skrevet

Du kan bruke eplejuice? Det gjør i hvert fall Wenche på TV2. 

Anonymkode: 636cf...38f

Skrevet

Takk :) da prøver jeg det :)

Anonymkode: 92aff...5d8

Skrevet

Jeg bruker å blande hvitvinseddik og vann til det blir passe syrlig. Eplejuice blir kanskje litt søtt? 

Anonymkode: 857c6...962

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...